ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυμα νίκης από τη Νέα Ιωνία

μήνυμα-νίκης-από-τη-νέα-ιωνία-851206

Μήνυμα νίκης και βεβαιότητας ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι Κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία την Κυριακή το βράδυ έστειλαν χθες από τη Νέα Ιωνία οι υποψήφιοι βουλευτές της Μαγνησίας στην κεντρική συγκέντρωση του κόμματος στη Νέα Ιωνία μπροστά από το Εκλογικό κέντρο του κόμματος στην οδό Μαιάνδρου.

Σε μία συγκέντρωση που κυριάρχησαν τα συνθήματα και το πάθος και οι επτά βουλευτές του ΠΑΣΟΚ διατράνωσαν την πεποίθησή τους ότι το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στην Κυβέρνηση, χαρακτήρισαν τη Ν.Δ “θλιβερή παρένθεση” και παρουσίασαν τις βασικές πτυχές του προγράμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπογραμμίζοντας με έμφαση τα θετικά στοιχεία και τον αέρα της νέας εποχής που φέρνει στη χώρα ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στην συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Παύλος Μαβίδης, δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του ΕΚΒ Ηλίας Τασσιός, ο κ.Κων. Πώποτας ανώτερο στέλεχος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, αγροτοσυνδικαλιστές και εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων της περιοχής, καθώς και πλήθος ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.

Η συγκέντρωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό του Συντονιστή της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Γιώργο Φώτη που κάλεσε τους πολίτες να υπερψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ, διότι αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη πολιτική δύναμη αλλαγής στη χώρα.
“Την Κυριακή κλείνουμε τη δεξιά παρένθεση επισήμανε ο κ. Γ. Φώτης. Απαλλάσσουμε τον κ. Πολύδωρα και την Κυβέρνησή του από την αγγαρεία. Οδηγούμε τη χώρα μπροστά με το Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ”.

Πρώτη στη συγκέντρωση μίλησε η κ. Ροδούλα Ζήση που κατηγόρησε τη Ν.Δ ότι προκάλεσε χάος στη χώρα και ακύρωσε τα όνειρα και τις ελπίδες του ελληνικού λαού και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν τη Νέα Αλλαγή που εγγυάται το ΠΑΣΟΚ.
“Δεν ήταν ικανή αυτή η Κυβέρνηση, επισήμανε να διαχειριστεί καμία κρίση αυτά τα 3,5 χρόνια. Φτάνει πια η αναλγησία και η ανικανότητα. Υπογράφουμε σήμερα ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με το λαό. Υποσχόμαστε ότι από τη Δευτέρα το πρωί θα αγωνιστούμε σκληρά ως Κυβέρνηση και σύντομα θα φέρουμε τη χώρα ψηλά, εκεί που την παραδώσαμε το 2004”.
Ο κ. Κώστας Καρτάλης κατηγόρησε τη Ν.Δ για κρυφή ατζέντα με αφορμή τις χθεσινές αποκαλύψεις του Γιώργου Παπανδρέου για το έγγραφο που φέρει την υπογραφή των Αλογοσκούφη και Ντόρας Μπακογιάννη για το ασφαλιστικό στις γυναίκες και συμπλήρωσε ότι η πολιτική του κ. Κώστα Καραμανλή “ταπείνωσε το νέο, το δημόσιο υπάλληλο, την κάθε ελληνική οικογένεια που είδε το εισόδημά της να καταρρακώνεται.
“Και όμως μετά από όλα αυτά στα 3,5 χρόνια της Ν.Δ δεν υπάρχει πολιτική ευθιξία στη χώρα και πολιτική ευθύνη, υπογράμμισε ο κ. Καρτάλης και αναφέρθηκε στις προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ”.
“Δεν είμαστε ίδιοι με τη Ν.Δ επισήμανε ο Βασίλης Νιζάμης που στην ομιλία του στάθηκε κυρίως στις πολιτικές διαφορές που χωρίζουν τα δύο κόμματα για να στηρίξει την πεποίθησή του ότι οι πολίτες πλέον, μετά από 3,5 χρόνια διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία, έχει ήδη κρίνει και γυρίσει την πλάτη στην Κυβέρνηση.
“Εταξαν λαγούς με πετραχήλια πρέπει να τιμωρηθούν. Η ψήφος είναι χρυσή δεν μπορεί να σπαταλιέται ανέφερε ο κ. Νιζάμης και συμπλήρωσε“. Στις 17 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνουμε τα ηνία της χώρας και βάζουμε στο χρονοντούλαπο τη Νέα Δημοκρατία”.
Την πεποίθησή της ότι η μοναδική αξιόπιστη δημοσκόπηση θα είναι η λαϊκή ετυμηγορία υπέρ του ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε η κ. Πετρούλα Ντελεδήμου, που κατηγόρησε την Κυβέρνηση για αδυναμίες, λάθη και παραλείψεις που κόστισαν ακριβά στη χώρα.
Αναφέρθηκε σε έργα και υποδομές που αφέθηκαν στην τύχη τους στη Μαγνησία και επισήμανε: “Δεν χρειάζονται πολλά λόγια αλλά έργα. Έχουμε ένα πρόγραμμα που το συζητήσαμε με τους πολίτες και πάνω σε αυτό θα χτίσουμε τη νέα Ελλάδα”.
Ο Δημήτρης Πιτσιώρης ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορές στην πορεία του, που όπως τόνισε, από το 1963 και μέχρι σήμερα είναι αλληλένδετη με τρεις γενιές των Παπανδρέου και κάλεσε τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ “να μην λιποψυχήσουν και μέχρι την τελευταία μέρα να δώσουν τη μάχη πόρτα- πόρτα, ώστε το ΠΑΣΟΚ να γίνει Κυβέρνηση.
“Εάν επανεκλεγεί η

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου