ΤΟΠΙΚΑ

Συνεργάτες στον Βόλο ζητεί η ΕΛΣΤΑΤ

συνεργάτες-στον-βόλο-ζητεί-η-ελστατ-533646

Υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους έως 12 Ιουλίου

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους και στον Βόλο, που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο τομεαρχών των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών (ΚΠΚ) περιόδου Ιουλίου – Δεκεμβρίου 2021, να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση μέχρι και την 24η ώρα της 12ης Ιουλίου 2021.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εγγραφή στο Μητρώο τομεαρχών έχουν μόνον φυσικά πρόσωπα, τα οποία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 18 έως 67 ετών.
Οι αιτήσεις για την εγγραφή στο Μητρώο Τομεαρχών ΚΠΚ, οι οποίες θα είναι ταυτόχρονα και Υπεύθυνες Δηλώσεις για όσα δηλώνονται από τους υποψήφιους, θα πρέπει να υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους μόνον ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο: https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-enum. Πριν την υποβολή της αίτησής τους, όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να διαβάσουν την αναλυτική σχετική Ανακοίνωση-Πρόσκληση στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ, στην κεντρική σελίδα του Portal, θεματική ενότητα «Στατιστικές», ένδειξη «Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2021», η οποία περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση που δεν καλύπτεται από αυτό το κείμενο ή την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, οι υποψήφιοι τομεάρχες μπορούν να απευθύνονται, κατά προτίμηση, στο e-mail: [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου