ΤΟΠΙΚΑ

Απέχουν από κάθε διαδικασία αξιολόγησης οι εργαζόμενοι στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

απέχουν-από-κάθε-διαδικασία-αξιολόγη-508067

Απεργεί – απέχει από κάθε διαδικασία αξιολόγησης στο Δημόσιο, εφόσον δεν έχουν προηγηθεί οι κρίσεις των προϊσταμένων, ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο σύλλογος ζητάει αναβολή της αξιολόγησης μέχρι την τροποποίηση του Οργανισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας, την αξιολόγηση των δομών της στοχοθεσίας και τις κρίσεις των προϊσταμένων σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4369/16.
«Μέχρι τότε απέχουμε απ’ όλα τα στάδια της αξιολόγησης. Δεν συμπληρώνουμε τα έντυπα αξιολόγησης και τα καταθέτουμε στον σύλλογο» ενημερώνει το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Η ΑΔΕΔΥ επισημαίνει ότι µετά την απόφαση της εκτελεστικής της επιτροπής, κατέθεσε εξώδικο και καλεί τους εργαζόμενους στον δηµόσιο τοµέα να
συμμετέχουν στην απεργία αποχή.

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας, επίσης, συμμετέχει, όπως ενημερώνει, στην προκηρυγμένη απεργία – αποχή.

Το διοικητικό συµβούλιο του Συλλόγου Εργαζοµένων της Περιφέρειας Θεσσαλίας τάσσεται υπέρ της Αξιολόγησης στον δηµόσιο τοµέα, µια διαδικασία απαραίτητη για την οµαλή και αποτελεσµατική λειτουργία της δηµόσιας διοίκησης, εφόσον, όµως, πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις του νόµου 4369/16, ώστε η αξιολόγηση να είναι αντικειµενική και ουσιαστική.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου