ΤΟΠΙΚΑ

Ψηφοδέλτιο με Στάθη Πλαστάρα

ψηφοδέλτιο-με-στάθη-πλαστάρα-464932

Είκοσι και πλέον πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια σωματεία ενώνουν τις δυνάμεις τους εν όψει των Επιμελητηριακών εκλογών και προτείνουν ως επικεφαλής της κίνησης για πρόεδρο στο Επιμελητήριο Μαγνησίας τον πρόεδρο της ΟΕΒΕΜ Στάθη Πλαστάρα, γενικό γραμματέα σήμερα στη Διοικούσα Επιτροπή.

Η παράταξη που συγκροτούν αυτά τα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια σωματεία, τα οποία εκπροσωπούν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των κλάδων που εκφράζουν τον παραγωγικό ιστό της πόλης, ονομάστηκε Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία.

Η απόφαση για την κοινή κάθοδο υπό τον Στάθη Πλαστάρα αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έγινε παρουσία των πρωτοβάθμιων σωματείων της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Μαγνησίας. Ομόφωνα αποφάσισαν οι παρευρισκόμενοι την αναγκαιότητα της συστράτευσης όλων των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και της συσπείρωσης γύρω από μια ενωτική προσπάθεια χωρίς κομματικές παρεμβάσεις. Τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας απαιτούν ένα ενιαίο βηματισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπως τονίστηκε, που στόχο θα έχουν την επίλυση και τη διευθέτηση των μεγάλων προβλημάτων.

Η προγραμματική σύγκλιση της διακήρυξης της Ενωτικής Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας περιλαμβάνει δεσμεύσεις ότι το Επιμελητήριο θα συνεχίσει τη δράση του προς όφελος των μελών και της τοπικής οικονομίας, θα ενεργεί με γνώμονα το συμφέρον των μικρομεσαίων επιχειρηματιών χωρίς αποκλεισμούς, και κομματικές ταμπέλες και θα διεκδικεί λύσεις στα προβλήματα των ΕΒΕ, αλλά και την προώθηση έργων υποδομής στη Μαγνησία.

Η Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία δεσμεύεται επίσης να αναλάβει πρωτοβουλίες που θα δημιουργηθούν προοπτικές για νέες επιχειρηματικές δράσεις και συμφωνίες, στηρίζοντας την εξωστρέφεια της τοπικής οικονομίας, να βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τα μέλη του και να βελτιώσει με τις εισηγητικές προτάσεις για την ανάπτυξη και την προοπτική της προώθησης του εξαγωγικού τομέα αλλά και της προβολής αυτής των ειδών.

Προγραμματίζονται εξάλλου συμβουλευτικά τμήματα νομικής – ασφαλιστικής – φορολογικής – επενδυτικής πρωτοβουλίας ώστε με επεξεργασμένες προτάσεις να μπορεί να επενδύει το κάθε μέλος του Επιμελητηρίου.

Την «Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία στηρίζουν τα κάτωθι πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια σωματεία:

Η Ομάδα Πλειοψηφίας της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Μαγνησίας(ΟΕΒΕΜ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μετάλλου(ΠΟΒΑΣ), η Ομοσπονδία Περιπτερούχων Καπνοπωλών Ελλάδος(ΟΠΚΕ), ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας, η Ένωση Περιπτερούχων Καπνοπωλών Ν. Μαγνησίας, ο Σύλλογος ιδιοκτητών συνεργείων αυτοκινήτων & μοτοσικλετών (Σ.Ι.Σ.Α.Μ.), ο Σύνδεσμος εργοδηγών εργοληπτών ηλεκτρολόγων & συντηρητών καυστήρων Ν. Μαγνησίας, ο Σύλλογος αγγειοπλαστών κεραμιστών Ν. Μαγνησίας, ο Σύλλογος χρυσοχόων & ωρολογοποιών Βόλου, το Σωματείο πωλητών λαϊκών αγορών ένδυσης, υπόδησης & οικιακής χρήσης Ν. Μαγνησίας, ο Σύλλογος ζαχαροπλαστών καταστηματαρχών Βόλου, ο Σύνδεσμος καταστηματαρχών κουρέων κομμωτών Ν. Μαγνησίας, το Σωματείο πτυχιούχων χειριστών ιδιοκτητών μηχανημάτων εκτελέσεων τεχνικών έργων, ο Σύνδεσμος βιοτεχνών υδραυλικών θερμικών Βόλου, ο Σύνδεσμος ραπτών καταστηματαρχών Βόλου, ο Σύλλογος βιβλιοπωλών χαρτοπωλών εκδοτών Ν. Μαγνησίας, το Σωματείο μισθωτών κυλικείων δημόσιων σχολείων Ν. Μαγνησίας, ο Σύλλογος επαγγελματιών τυπογράφων Ν. Μαγνησίας, ο Σύλλογος ιδιοκτητών ενοικιαζόμενων δωματίων & ξενώνων Ν. Μαγνησίας, ο Σύλλογος εμπόρων ειδών υγιεινής & πλακιδίων Ν. Μαγνησίας, το Ι.Κ.Τ.Ε.Ο Μαγνησίας, ο Σύλλογος ιδιοκτητών φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, Σωματείο πρακτόρων παιχνιδιών πρόγνωσης ΟΠΑΠ. Ν. Μαγνησίας, Σύνδεσμος έμπορων Υαλοπινάκων & καθρεπτών Ν. Μαγνησίας.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου