ΤΟΠΙΚΑ

Ο Ηλίας Τσαμπαρδούκας νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου

ο-ηλίας-τσαμπαρδούκας-νέος-πρόεδρος-τ-474352

Ο 64χρονος επιχειρηματίας και κύριος μέτοχος σε δύο εργοστάσια στη Μαγνησία, ένα με σπόρους φυτών και ένα επεξεργασίας τοματοπολτού, Ηλίας Τσαμπαρδούκας, είναι από χθες το βράδυ ο νέος Πρόεδρος στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, καθώς συγκέντρωσε 15 ψήφους έναντι 14 που συγκέντρωσε ο συνυποψήφιός του για την Προεδρία Θανάσης Σταυρίδης.

Ο Ηλίας Τσαμπαρδούκας που μέχρι τώρα κατείχε τη θέση του Β΄ Αντιπροέδρου στη Διοικητική Επιτροπή, θα είναι μεταβατικός, καθώς καλείται να ηγηθεί του Επιμελητηρίου μέχρι τον ερχόμενο Απρίλιο, οπότε και έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι επόμενες εκλογές στα Επιμελητήρια όλης της χώρας.

Ο κ. Τσαμπαρδούκας εξελέγη με τη δεύτερη ψηφοφορία, αφού στην πρώτη συγκέντρωσε και πάλι 15 ψήφους έναντι 14 του συνυποψηφίου του, επειδή ωστόσο χρειαζόταν η απόλυτη πλειοψηφία επί του συνόλου των μελών του 31μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, ακολούθησε δεύτερη ψηφοφορία όπου αρκούσε η απόλυτη πλειοψηφία επί των 29 παρόντων μελών (απουσίαζαν οι κ.κ. Γ. Πουτσιάκας και Ν. Ευλογημένος).

Αμέσως μετά την εκλογή του ο κ. Τσαμπαρδούκας έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στο Διοικητικό Συμβούλιο για την τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν Πρόεδρο στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Θα είμαι ενωτικός, συλλογικός και όχι συγκεντρωτικός. Θα είμαι ένας Πρόεδρος που θα ενώνει και δεν θα χωρίζει. Θα είμαι ένας πρόεδρος που μαζί με τη Διοικητική Επιτροπή και το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να προωθήσουμε τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν στον παραγωγικό κόσμο. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί μπορούμε και θέλουμε να επιτύχουμε το Επιμελητήριο να αναβαθμιστεί».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου