ΤΟΠΙΚΑ

«Θα κερδίσουμε τη μάχη με την ΕΡΓΗΛ»

θα-κερδίσουμε-τη-μάχη-με-την-εργηλ-456288

Δήλωσε ο νέος δήμαρχος Αχ. Μπέος στην ενημερωτική συνάντηση με τον Παν. Σκοτινιώτη

Την πεποίθηση ότι η ΔΕΥΑΜΒ θα δικαιωθεί έναντι της ΕΡΓΗΛ στο δικαστικό αγώνα που έχει ξεκινήσει και «θα έχει μάκρος» εξέφρασε χθες ο νέος δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μετά την ενημερωτική συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ και δήμαρχο Βόλου Παν. Σκοτινιώτη και τον αντιπρόεδρο Λ. Μαυρογιάννη στη διαδημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης.

Η συνάντηση διήρκεσε περισσότερο από μιάμιση ώρα και κυριάρχησε το μείζον θέμα της αποζημίωσης που διεκδικεί η ΕΡΓΗΛ, αλλά και για όλα τα άλλα θέματα της επιχείρησης.

Ο νέος δήμαρχος εμφανίστηκε σίγουρος ότι η δικαστική μάχη θα κερδηθεί ενώ σε μία προσπάθεια να στείλει «μήνυμα» προς την εταιρεία τόνισε: «Καλώς τους κυρίους. Εμείς δεν έχουμε χάσει δικαστήριο μέχρι τώρα και δεν θα χάσουμε τώρα. Θα πάρουν την απάντηση, τόσο από το Δικαστήριο, όσο και από τις υπηρεσίες του Δήμου. Και με τη σύμφωνη γνώμη και με τις τοποθετήσεις του κ. Σκοτινιώτη, των συνεργατών και της Νομικής Υπηρεσίας, θα δώσουμε μια μεγάλη μάχη, άσχετα ποια θα είναι η εξέλιξη τους επόμενους δύο μήνες. Στο τέλος θα την κερδίσουμε αυτή τη μάχη, διότι πρόκειται για θέμα του Βόλου και όχι κάποιου φυσικού προσώπου» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη ο νέος Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, τόνισε ότι υπάρχουν πολλά ερωτήματα και προβληματισμοί, θα υπάρξει συνέχεια των ενημερωτικών συναντήσεων με τους υπηρεσιακούς παράγοντες ενώ την ερχόμενη Δευτέρα ορίστηκε νέα συνάντηση στη ΔΕΥΑΜΒ. Οπως δήλωσε «Καθημερινά ενημερωνόμαστε για το καλύτερο αύριο της πόλης. Εχουμε ήδη πιάσει δουλειά» και πρόσθεσε ότι θα υπάρξει καταρχήν συνεργασία στη δικαστική διαμάχη που υπάρχει με την ΕΡΓΗΛ .

Ο κ. Σκοτινιώτης και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Λ. Μαυρογιάννης μαζί με τους διευθυντές των τμημάτων της ΔΕΥΑΜΒ και τον Γενικό Διευθυντή κ. Οικονομίδη, ενημέρωσαν αναλυτικά το νέο δήμαρχο και τους συνεργάτες του για τη λειτουργία της ΔΕΥΑΜΒ, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και όσα έχουν ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ ενώ συμφωνήθηκε οι συναντήσεις να συνεχιστούν έτσι ώστε η ενημέρωση να είναι διαρκής και ενδελεχής για όλα τα ζητήματα.

«Δεν υπάρχει κανένα στεγανό και μυστικό, ότι χρειάζεται και ότι είναι αναγκαίο, προκειμένου ο νέος δήμαρχος και οι συνεργάτες του να ασκήσουν με τον καλύτερο και πιο παραγωγικό τρόπο τα καθήκοντά τους, από την πλευρά μας θα δοθεί και αυτό γίνεται νομίζω σε ένα πολύ καλό και δημιουργικό κλίμα» υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ και δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο νέο δήμαρχο δόθηκε κατάλογος με όλα τα έργα που είναι σε εξέλιξη, σε ποια φάση βρίσκονται, από πού χρηματοδοτούνται ενώ επίσης, έγινε ευρεία συζήτηση για το πρόγραμμα Jessica, που πρέπει να αξιοποιηθεί το επόμενο διάστημα για να μη χαθεί η δυνατότητα που δημιουργήθηκε από τη ΔΕΥΑΜΒ προκειμένου να υπάρχει επιλεξιμότητα στο Ταμείο Συνοχής.

Ο κ. Μπέος χθες επίσης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του τομέα συντήρησης της ΔΕΥΑΜΒ ενώ σήμερα θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου