ΤΟΠΙΚΑ

Κυνήγησε με μπαλτά συνεργείο της ΔΕΗ!

κυνήγησε-με-μπαλτά-συνεργείο-της-δεη-435668

Με μπαλτά κυνηγήθηκε χθες το μεσημέρι συνεργείο, το οποίο μετέβη για τη διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε δύο διπλανά καταστήματα, εξαιτίας χρέους προς τη ΔΕΗ.

Ο επαγγελματίας αντέδρασε στην παρουσία του συνεργείου, οι οποίοι τον ενημέρωσαν ότι είχαν εντολή να θέσουν τα καταστήματα εκτός του δικτύου ηλεκτροδότησης, μετά από οφειλές που δεν τακτοποιήθηκαν προς τη ΔΕΗ.

Επρόκειτο για δύο παροχές, σύμφωνα με πληροφορίες, για τις οποίες εκκρεμούσαν παλαιότεροι λογαριασμοί.

Τα τεχνικά συνεργεία, που εργάζονται με βάση τις εντολές που λαμβάνουν από εργολάβο, στον οποίο έχει ανατεθεί το έργο των διακοπών παροχών λόγω χρέους, εξήγησαν στον καταστηματάρχη ότι είχαν λάβει την εντολή και έπρεπε να την υλοποιήσουν.

Ο επαγγελματίας επέμενε, σύμφωνα με πληροφορίες, να αρνείται να του κόψουν το ρεύμα, εξαιτίας των σημαντικών βλαβών που θα αντιμετώπιζε η επιχείρησή του μόλις έπεφταν οι διακόπτες, ενώ οι εργαζόμενοι του συνεργείου φέρεται να τον ενημέρωσαν ότι εάν συνέχιζε να αντιδρά με τον ίδιο τρόπο και να μη τους επιτρέπει να προχωρήσουν στη διακοπή θα μπορούσαν να επιστρέψουν παρουσία αστυνομίας.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο καταστηματάρχης κρατώντας τον μπαλτά στα χέρια τους ζήτησε να φύγουν από το χώρο του.

Στελέχη της ΔΕΗ ενημερώθηκαν για τα εμπόδια που συνάντησε το συνεργείο, από το οποίο ζήτησαν να μην προχωρήσει στη διακοπή μέχρι σήμερα, οπότε θα αξιολογήσουν την υπόθεση.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου