ΤΟΠΙΚΑ

Παρακλήσεις

παρακλήσεις-382328

Παρακλήσεις στον Αγ. Γεώργιο Αγριάς

Καθημερινές Θείες Λειτουργίες τελούνται μέχρι το Δεκαπενταύγουστο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγριάς. Το πρωί στις 7π.μ. έως τις 8.30π.μ. ψάλλεται η ακολουθία του Ορθρου και στη συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Το απόγευμα στις 7.00μ.μ. η ακολουθία του Εσπερινού και η Παράκλησις προς την Παναγία.

Παρακαλούνται οι πιστοί καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της ευλογημένης περιόδου να συμμετάσχουν καθημερινά στις Θείες Λειτουργίες και τις Ιερές Ακολουθίες προς τιμή της Παναγίας.

Στην Αγία Βαρβάρα

Ιερά παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο θα τελεστεί στο Ναό των Αγίων Ιωάννου Δαμασκηνού, Βαρβάρας και Σοφίας, σήμερα Τετάρτη 12 Αυγούστου στις 7.00 το απόγευμα.

Η Ιερά Παράκλησις προς την Υπεραγία Θεοτόκο, τελείται υπέρ υγείας όλων των συνδρομητών, αφιερωτών και ευλαβών προσκυνητών του Ιερού Ναού.

Η Ακολουθία των Εγκωμίων της Κοιμήσεως της Θεοτόκου τελείται κατά την τάξη του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Στον Αγ. Αθανάσιο Αγριάς

Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο θα ψαλεί στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου στον Οικισμό ΑΣΤΕΡΙΑ της Δ.Ε.Αγριάς του Δ. Βόλου, αύριο Πέμπτη 13 Αυγούστου στις 8.30 το βράδυ.

Η Ιερά Παράκλησις προς την Υπεραγία Θεοτόκο, τελείται υπέρ υγείας όλων των συνδρομητών, αφιερωτών και ευλαβών προσκυνητών του Ιερού Ναού.

Η Ακολουθία των Εγκωμίων της Κοιμήσεως της Θεοτόκου πραγματοποιείται σύμφωνα με την τάξη του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και ακολουθεί η περιφορά του Επιταφίου της Παναγίας στους δρόμους του Οικισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου