ΤΟΠΙΚΑ

Το Ελληνικό Πρωινό στην 8η έκθεση HORECA

το-ελληνικό-πρωινό-στην-8η-έκθεση-horeca-29719

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, σε συνεργασία με τους τοπικούς παραγωγούς, τους γυναικείους συνεταιρισμούς και με τρεις ξενοδόχους, την κα. Πόπη Γιαμάκου από το ξενοδοχείο «Μαϊστράλι» στην Άφησσο, την κα. Δήμητρα Αγριγιάννη από το ξενοδοχείο «Saily» στην Κορόπη και την κα. Τώνια Αθανασοπούλου από το παραδοσιακό κατάλυμα «Της Έλλης» στην Τσαγκαράδα, θα πλαισιώσει το περίπτερο της Μαγνησίας, η οποία αποτελεί έναν από τους οκτώ ελληνικούς προορισμούς που θα παρουσιάσουν το Ελληνικό Πρωινό στην έκθεση 8η HORECA, 8-11 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Σε ειδικό περίπτερο θα εκτίθενται τα τοπικά προϊόντα αλλά και οι τοπικές συνταγές που προτείνονται για το Ελληνικό Πρωινό στη Μαγνησία. Το περίπτερο της Μαγνησίας θα βρίσκεται στο Hall 4/B28.

Δίπλα από τα περίπτερα των 8 περιοχών του Ελληνικού Πρωινού θα υπάρχει το κεντρικό περίπτερο του προγράμματος όπου θα διοργανωθούν 8 ξεχωριστές εκδηλώσεις παρουσίασης του πρωινού κάθε περιοχής. Στην εκδήλωση της Μαγνησίας θα παρουσιαστούν στο κοινό τα τοπικά προϊόντα και εδέσματα του πρωινού της. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει τα τοπικά προϊόντα & εδέσματα της Μαγνησίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:00-19:00. Υπεύθυνος για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και του περιπτέρου της Μαγνησίας, είναι ο κος. Γιώργος Ζαφείρης, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας.

Χορηγοί της εκδήλωσης αλλά και της πλαισίωσης του περιπτέρου με τοπικά προϊόντα και παρασκευή παραδοσιακών γλυκών και εδεσμάτων είναι τα μήλα ΖΑΓΟΡΙΝ, η ΕΨΑ, τα λουκάνικα ΣΤΡΑΚΑΣ, ο χαλβάς ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, το λάδι και οι ελιές ΑΓΡΙΓΙΑΝΝΗ, η κα. Ελένη Καραΐσκου από το ξενοδοχείο «ΚΡΙΤΣΑ», η κα. Αικατερίνη Χρυσοχού με τα Βότανα Πηλίου από την Μακρινίτσα, οι Γυναικείοι Συνεταιρισμοί Πορταριάς, Βυζίτσας, Ζαγοράς και Ανηλίου, η Δημοτική Επιχείρηση Μηλεών, ο Δήμος Βόλου, ο Δήμος Νοτίου Πηλίου και το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου