ΤΟΠΙΚΑ

«Εφορος» και ιδιοκτήτης ο κ. Σκοτινιώτης;»

εφορος-και-ιδιοκτήτης-ο-κ-σκοτινιώτ-264518

Απάντηση από το συνδυασμό του Αχ. Μπέου

Απαντώντας στα σχόλια Σκοτινιώτη, από το γραφείο Τύπου του συνδυασμού του κ. Μπέου Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική δόθηκε η ακόλουθη απάντηση:

«Αφού μας υπενθύμισε ποιος είναι ο «έφορος» και ο ιδιοκτήτης (;) της πόλης, ο απερχόμενος Δήμαρχος μας διέλυσε και την τελευταία μας αμφιβολία: Δεν ορρωδεί προ ουδενός προκειμένου να διατηρήσει τα προνόμια μιας εξουσίας που του δόθηκε και αντί να τη διαχειριστεί σωστά, απεδείχθη – κατά κοινή ομολογία – ο χειρότερος Δήμαρχος που γνώρισε αυτή η πόλη.

Περιμέναμε να αναγνωρίσει το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη για τις ύβρεις και τις συκοφαντίες του, πλην όμως, εκείνος, επιδόθηκε σε ένα νέο παραλήρημα εναντίον ανθρώπων που τυγχάνουν της κοινωνικής κι επαγγελματικής αναγνώρισης των συμπολιτών τους.

Οσο για τα μαθήματα ιστορίας ας τα κρατήσει. Γιατί πέραν των Κλαζομενίων, υπάρχουν διαχρονικά δυστυχώς κι οι Σκοτινιώτηδες, που ασχημονούν συστηματικά. Σε πείσμα κάθε ηθικής.

Ντροπή σας κ. Σκοτινιώτη».

Σημ. «Θα γράφαμε Αιδώς κ Σκοτινιώτη, αλλά τρέμουμε την επανάληψη μιας ιστορικής διδαχής εκ μέρους σας. Που όταν συνοδεύεται από το γνωστό σας χιούμορ ακόμη και το παραμύθι για το «μαύρο μέτωπο» είναι λιγότερο φαιδρό».

Τηλεπερσόνα!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η τηλεοπτική καριέρα του απερχομένου Δημάρχου Βόλου, που έχει εξασφαλίσει προνομιακή παρουσία σε μεγάλα τηλεοπτικά μέσα των Αθηνών, οι ιδιοκτήτες των οποίων ασφαλώς δεν είναι άγνωστοι στους πολίτες.

Ελπίζουμε ότι ο πανάκριβος τηλεοπτικός χρόνος δεν καλύπτεται με χρήματα των δημοτών του Βόλου, αλλά με έξοδα του ιδίου. Η πιθανότητα η παρουσία του να είναι από πολιτικό ή άλλο, δημοσιογραφικό, ενδιαφέρον μάλλον είναι απίθανη. Γιατί ποιος ασχολείται με ένα αποτυχημένο και βαρετό τύπο, που μετράει τις μέρες στην εξουσία του εφευρίσκοντας συνωμοσίες και συκοφαντώντας όσους αμφισβητούν την παραμονή του σε αυτή;

Την ίδια ώρα, με δαπάνες των δημοτών, έχει επιδοθεί σε ένα έντονο προεκλογικό αγώνα, χρησιμοποιώντας για την φαιδρή προπαγάνδα του ολόκληρο τον δημοτικό μηχανισμό. Αλήθεια ο πούρος αυτός δημοκράτης – πολιτικός γυρολόγος στερείται ακόμη και της ελάχιστης αυτής ευαισθησίας, του σεβασμού δηλαδή της περιουσίας των πολιτών;

Αλλά είπαμε: Έξεστι Σκοτινιώτη ασχημονείν…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου