ΤΟΠΙΚΑ

Η χρήση των χώρων άθλησης από τα σωματεία

η-χρήση-των-χώρων-άθλησης-από-τα-σωματε-264493

Aπό τον επόμενο μήνα θα δοθεί προς χρήση το γήπεδο ποδοσφαίρου της Νεάπολης, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής του χλοοτάπητα.

Το γήπεδο Ξηριά δεν πληροί τις προϋποθέσεις διαστάσεων για τέλεση αγώνων. Χρησιμοποιείται από τις ομάδες Πανιώνιο και Πηλέα ως προπονητήριο. Το γήπεδο της Αρτέμιδας λόγω μη δραστηριοποίησης του τοπικού σωματείου Νηλέα Λεχωνίων και ενδιαφέροντος χρησιμοποίησής του από άλλο σωματείο, χρειάζεται ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου.

Τα παραπάνω σημειώνονται από τον Πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Παύλο Μαβίδη σε απάντηση σχετικής ερώτησης που είχε καταθέσει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Αντ. Ακτσιαλής.

Στην απάντησή του ο κ. Μαβίδης σημειώνει επίσης ότι λόγω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης και έλλειψης προσωπικού η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ έχει προχωρήσει στην από κοινού συντήρηση (σύμφωνα με τις δυνατότητες εκάστου) των γηπέδων με τα σωματεία – χρήστες.

Σε αυτή την κατεύθυνση θα μπορούσε οικονομικά να βοηθήσουν και φορείς όπως ΕΠΟ – ΕΠΣΘ, καθώς οι αγώνες των οικείων πρωταθλημάτων γίνεται αποκλειστικά στα γήπεδα του Δήμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου