ΤΟΠΙΚΑ

Εργασίες επέκτασης δημοτικού φωτισμού του δήμου Βόλου

εργασίες-επέκτασης-δημοτικού-φωτισμ-222500

Από το τμήμα ηλεκτροφωτισμού του δήμου Βόλου

Σοβαρές παρεμβάσεις στις δημοτικές Ενότητες σε ό,τι αφορά την επέκταση του δημοτικού φωτισμού, έχει κάνει το τελευταίο διάστημα το τμήμα ηλεκτροφωτισμού της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Βόλου. Συγκεκριμένα στην παιδική χαρά του Σέσκλου εκεί όπου υπήρχε μειωμένος δημοτικός φωτισμός, εγκαταλειμμένα δίκτυα, αντικατέστησε 7 νέους ιστούς. Στο Μαλάκι στο παραλιακό μέτωπο εγκατέστησε 5 νέους ιστούς στο ύψος των κατοικιών παράπλευρα από το παλιό Water Lilly.

Στην πλατεία της εκκλησίας Αϊδινίου δεν υπήρχε καθόλου δημοτικός φωτισμός, εκεί λοιπόν εγκαταστάθηκαν 14 νέες κολώνες.

Ολες αυτές οι εργασίες έγιναν στο πλαίσιο του έργου της επέκτασης και ανακαίνισης του Δημοτικού Φωτισμού.

Αυτό το διάστημα διενεργεί αυτοψία στην περιοχή του Αγίου Λαυρεντίου της Δράκειας και του Αγίου Βλασίου προκειμένου να διαπιστώσει ελλείψεις στο δημοτικό φωτισμό στις πλατείες των χωριών και να εντάξει τις βελτιώσεις και επεκτάσεις σε μελέτη για την επόμενη χρονιά.

Δρομολογείται επίσης την επέκταση και εγκατάσταση νέων στύλων της ΔΕΗ μέσω του έργου «Επεκτάσεις δικτύων (ΔΕΗ) και σε άλλες περιοχές των δημοτικών Ενοτήτων», όπως στα Κάτω Λεχώνια, στον Αγιο Λαυρέντιο, στη Δράκεια, στην Κριθαριά, στη Χρυσή Ακτή.

Ο κ. Σταυρίδης, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών δήλωσε ότι «το βλέμμα της Υπηρεσίας είναι παντού. Προσπαθούμε να είμαστε παρών παντού. Η βελτίωση των συνθηκών και στις άλλες ενότητες είναι πάντοτε ένας από τους στόχους της υπηρεσίας μας. Καταγράφουμε τα προβλήματα και προσπαθούμε να ανταποκριθούμε με το καλύτερο και ικανοποιητικότερο τρόπο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου