ΤΟΠΙΚΑ

Πρόσληψη πέντε συμβασιούχων στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

πρόσληψη-πέντε-συμβασιούχων-στο-δήμο-222997

Την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου διάρκειας δύο µηνών, πέντε ατόµων, για την κάλυψη κατεπειγουσών πρόσκαιρων ή εποχικών αναγκών του ∆ήµου Ζαγοράς- Μουρεσίου, ανακοίνωσε ο Δήμος προσδιορίζοντας την ειδικότητα ΥΕ Εργατών Καθαριότητας για την πρόσληψη των οποίων δεν απαιτούνται ειδική τυπικά προσόντα πρόσληψης. Στα γενικά προσόντα πρόσληψης οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συµπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να µην έχουν υπερβεί το 65ο έτος της ηλικίας τους. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει της εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.

Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (ποινική καταδίκη, υποδικία, στερητική ή επικουρική δικαστική συµπαράσταση).

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας, στο ∆ηµοτικό Κατάστηµα στη Ζαγορά, ταχ. δ/νση: Άγιος Γεώργιος, Τ.Κ. 370 01, Ζαγορά Ν. Μαγνησίας, και συγκεκριµένα στο Γραφείο Προσωπικού, αρµόδιος υπάλληλος η κ Φράντζα Ευαγγελία (τηλ. επικοινωνίας: 2426.350.106) εντός προθεσµίας επτά (7) ηµερών, από την επόµενη ηµέρα της ανάρτησής της στους χώρους ανακοινώσεων των δηµοτικών καταστηµάτων του ∆ήµου Ζαγοράς- Μουρεσίου στη Ζαγορά και στην Τσαγκαράδα, δηλαδή έως και την 27ην Νοεµβρίου 2015.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου