ΤΟΠΙΚΑ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ-SIA έδωσε το έναυσμα της εορταστικής περιόδου

η-συλλογη-sia-έδωσε-το-έναυσμα-της-εορτασ-222482

Δεν ξέρουμε κατά πόσον έχετε αρχίσει να σκέφτεστε τα Χριστούγεννα, αλλά εμείς τα περιμένουμε πως και πως!

Εάν λοιπόν σας διακατέχουν και εσάς από τώρα χριστουγεννιάτικες «ανησυχίες», ελάτε μαζί μας σε μια γρήγορη βόλτα στην εμπορική αγορά του Βόλου για τις πρώτες εικόνες των Χριστουγέννων.

Εδώ και μέρες συνεργεία του δήμου εργάζονται πυρετωδώς σε πολλά σημεία του κέντρου της πόλης προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την έναρξη των γιορτινών εκδηλώσεων.

Στο ίδιο όμως μήκος κύματος άρχισαν να κινούνται και οι καταστηματάρχες του κέντρου, που προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο και με τον διάκοσμο των βιτρινών στα καταστήματά τους να δώσουν μια διαφορετική νότα, γιορτινή, χαρούμενη.

Οπως διαπιστώσαμε με την βόλτα μας στην αγορά, πρεμιέρα έκαναν ήδη τα καταστήματα που ασχολούνται με την πώληση Χριστουγεννιάτικων ειδών, αλλά και συναφών διακοσμητικών ειδών που είναι σίγουρο ότι θα έχουν την «τιμητική τους» στην επιλογή του καταναλωτικού κοινού της περιοχής για το επόμενο διάστημα και μέχρι τις αρχές του επόμενου χρόνου.

Πρωτιά και πάλι η ΣΥΛΛΟΓΗ-SIA

Την πρωτιά διαπιστώσαμε ότι είχε για μια ακόμη φορά, όπως μας έχει συνηθίσει αρκετά χρόνια τώρα, το κατάστημα «ΣΥΛΛΟΓΗ-SIA», που στην γνωστή πλέον θέση (Ερμού – Γκλαβάνη) έδωσε ήδη μια πολύ ευχάριστη και διαφορετική εικόνα στην γωνία της πλατείας Αγ. Νικολάου.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ-SIA σηματοδοτεί πλέον στο Βόλο την εορταστική περίοδο. Δίνει το έναυσμα να αλλάξουμε διάθεση, έστω και με ένα πέρασμα από τις βιτρίνες της.

Μοναδικές. Εκπληκτικές.

Οπως διαπιστώσαμε, οι βιτρίνες του καταστήματος αυτού φιλοξενούν μια τεράστια γκάμα Χριστουγεννιάτικων ειδών και λοιπών διακοσμητικών ειδών με ιδιαίτερη φινέτσα, κυρίως Γαλλική και βορειοευρωπαϊκή γενικότερα , ενώ ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε το γεγονός ότι, παρόλα αυτά οι τιμές πάρα πολλών ειδών είναι αρκετά προσιτές.

«Είναι συνειδητή επιλογή μας, στις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε όλοι μας, να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον κόσμο που μας στήριξε και μας στηρίζει χρόνια τώρα», μας εξηγεί η κα Αιμιλία Γανταδάκη, το «νέο αίμα» στο τιμόνι της επιχείρησης.

«Αυτή η επιλογή μας έχει να κάνει με ένα διπλό ουσιαστικά στόχο που προσπαθούμε να πετύχουμε κάθε φορά: ποιοτικά είδη στην καλύτερη τιμή», προσθέτει η κα Γανταδάκη, οποία συνεχίζει λέγοντας «ότι δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής κανενός το γεγονός ότι υπηρετούμε τον στόχο αυτό, παράλληλα με την μόνιμη επιδίωξή μας τα είδη που αποκλειστικά διαθέτουμε και κυρίως αυτά που απευθύνονται για χρήση από τα παιδιά, τα πιο πολλά είναι κατασκευασμένα με οικολογικά υλικά και φυσικά απολύτως ασφαλή, με την ανάλογη σήμανση».

Η ΣΥΛΛΟΓΗ-SIA γύρισε την κλεψύδρα με τη χρυσόσκονη των Χριστουγέννων και η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές άρχισε.

Σε κλίμα εορταστικό, μεταβαίνουν σταδιακά και άλλα εμπορικά καταστήματα ενώ ιδιαίτερο ρόλο στην ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων θα παίξει και ο καινούργιος διάκοσμος που ετοιμάζει η Δημοτική Αρχή.

Τα Χριστούγεννα έρχονται. Αλλάξτε διάθεση κι εσείς.

Μοιράστε περισσότερα χαμόγελα και όσο πλησιάζουμε στις γιορτές, σκορπίστε απλόχερα ευχές, πραγματικές, ζεστές, ανθρώπινες.

Καλές γιορτές.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου