ΤΟΠΙΚΑ

Με επιτυχία η συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

με-επιτυχία-η-συνεστίαση-του-συριζα-μα-206270

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση με αφορμή το κόψιμο της πίτας του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας σε εστιατόριο στην περιοχή Παλαιά του Βόλου.

«Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του κόμματος πήραν μέρος στην εκδήλωση που εξελίχθηκε σε θερμό κλίμα, ενώ η αίθουσα που την φιλοξένησε αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει το πλήθος των παρευρισκομένων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι διοργανωτές.

Ο συντονιστής της Ν.Ε. Κώστας Βογιατζής παρουσίασε τον Δημήτρη Τζαννακόπουλο, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στα αδιέξοδα και στα προβλήματα που δημιουργεί καθημερινά η κυβέρνηση της ΝΔ. Έδωσε έμφαση στη «διαχειριστική ανικανότητα και στην έλλειψη σχεδίου που χαρακτηρίζει τις κινήσεις της στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και στην ταξικότητα των επιλογών της στα κοινωνικά θέματα, επιλογές που ευνοούν τους πολύ λίγους και πλήττουν τους πάρα πολλούς».

Τόνισε πως η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς το τρίτο συνέδριο του, σημειώνει επιτυχία και είπε πως είναι «ένα συνέδριο τομής και συνέχειας, που σηματοδοτείται από την ανασυγκρότηση του κόμματος με στόχο να πολλαπλασιάσει τις οργανωμένες δυνάμεις του εντάσσοντας στις γραμμές του τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό προοδευτικών, δημοκρατικών και αριστερών πολιτών».

Στη συνεστίαση πήραν μέρος οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου, ο πρώην βουλευτής Μάκης Μπαλλής, οι υποψήφιοι στις πρόσφατες εκλογές Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Άκης Καλαμαράς, Δημ. Κουτσιφέλης και Ηλίας Καραπατάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ζώγας, ο επικεφαλής της δημοτικής Κίνησης «Μαζί για τον Βόλο» Ιάσονας Αποστολάκης και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι των Δήμων του νομού Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου