ΤΟΠΙΚΑ

«Απασφάλισε» ο συντονιστής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ

απασφάλισε-ο-συντονιστής-μαγνησία-210871

«Ο Μητσοτάκης έβαλε τους μπάτσους να δείρουν τους πρόσφυγες!» υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Κων. Βογιατζής

«Απασφάλισε» ο συντονιστής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ. Φιλοξενούμενος χθες το μεσημέρι σε πάνελ στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA και στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη «Παράθυρο στη Θεσσαλία» μιλώντας για το μεταναστευτικό καταφέρθηκε εναντίον του πρωθυπουργού και της Αστυνομίας με σκαιότατο χαρακτηρισμό.

«Ο Μητσοτάκης έβαλε τους μπάτσους να δείρουν τους πρόσφυγες» δήλωσε ο κ. Βογιατζής, και το πάνελ «πάγωσε». Τόσο ο δημοσιογράφος, όσο και ο Ηλίας Βλαχοχιάννης, πρώην βουλευτής της ΝΔ, φιλοξενούμενος επίσης στην ίδια εκπομπή, κάλεσαν τον συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ αμέσως να ανακαλέσει. Ακολούθησε μεγάλη λεκτική ένταση.

«Δεν σας τιμούν τέτοιες απόψεις. Να μη χρησιμοποιείτε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Να ανακαλέσετε αμέσως. Οι μ…. που λέτε φυλάσσουν τους δικούς σας πολιτικούς», ζήτησε σ’ έντονο ύφος ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος, εκτός όλων των άλλων, είναι συνταξιούχος αστυνομικός.

Ο κ. Βογιατζής αρνήθηκε να το κάνει. Προέβαλε τον ισχυρισμό πως το γεγονός ότι στη διαχείριση του μεταναστευτικού υπήρξε εμπλοκή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, επιβεβαιώνει το ορθό της άποψής του. «Η πολιτική που ασκεί η ΝΔ από τον Ιούλιο δεν αποδίδει. Με εμάς δεν έπεφτε ξύλο», σχολίασε συνεχίζοντας ο ίδιος.

«Λυπάμαι ειλικρινά για αυτά που λέτε. Οι αστυνομικοί είναι εργαζόμενοι των 600 ευρώ που τρώνε στα κεφάλια πέτρες από τους δικούς σας «αλληλέγγυους». Θλίβομαι για το κατάντημα πολιτικών προσώπων, που εκφράζουν τέτοιες απόψεις. Αν συνεχίσετε έτσι, θα φτάσετε πάλι στο 3%», παρενέβη πάλι ο κ. Βλαχογιάννης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου