ΤΟΠΙΚΑ

Συνέλευση της Οργάνωσης Μελών Ν. Ιωνίας του ΣΥΡΙΖΑ

συνέλευση-της-οργάνωσης-μελών-ν-ιωνία-217429

Η συνέλευση της Οργάνωσης Μελών Ν. Ιωνίας του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.

Αναφορικά με τα θέματα και της αποφάσεις της συνέλευσης από την Ο.Μ. Ν. Ιωνίας του κόμματος εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η Ο.Μ Ν. Ιωνίας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την ικανοποίηση μας για τη μαζική ένταξη προοδευτικών – αριστερών πολιτών στο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά στη οργάνωση της Ν. Ιωνίας. Η οργάνωση συζήτησε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και ειδικά την επίθεση της κυβέρνησης της Ν. Δημοκρατίας στα εργασιακά δικαιώματα. Επίσης συζητήθηκαν ορισμένα τοπικά ζητήματα.

Διατυπώνουμε την έντονη διαφωνία μας στα έργα μετατροπής του δίπολου Ζάχου – Καραμπατζάκη σε συνδετήριους οδικούς άξονες μεταξύ Περιφερειακού και Λαρίσης – Αθηνών. Ένα έργο που υποτίθεται θα λύσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα, υποβαθμίζοντας τον περιφερειακό, το περιβάλλον της πόλης και τη ζωή των κατοίκων αντίθετα από τα θεσμοθετημένα σχέδια και τη σύγχρονη διεθνή πρακτική.

Εκφράζουμε την ανησυχία μας για τη διαφαινόμενη άρνηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Κυβέρνησης να προχωρήσει το έργο παράκαμψης του «ς» των σιδηροδρομικών γραμμών στη Ν. Ιωνία – ηλεκτροκίνησης της γραμμής Βόλου – Λάρισας.

Καλούμε τους προοδευτικούς πολίτες της Ν. Ιωνίας:

– στη συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ιωνίας το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, ώρα 8μμ στη ψησταριά – ουζερί «ΑΣΤΕΡΙΑΣ» (Δοξοπούλου και Σπανούδη 5, απέναντι από το τένις)

-στη κοπή πίτας του τμήματος πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, τη Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου το βράδυ, στο κέντρο «Ελλάδας Εικόνες» (Αλμυρού και Λαχανά, όπισθεν του ΚΤΕΛ).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου