ΑΛΜΥΡΟΣ

Στη δικαιοσύνη ο συνεταιρισμός Πτελεού

στη-δικαιοσύνη-ο-συνεταιρισμός-πτελε-719036

Τη δικαστική οδό θα ακολουθήσει η διοίκηση του Ελαιουργικού Πιστωτικού Συνεταιρισμού Πτελεού, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Γιώργο Κεχαγιά, για κείμενο που κυκλοφόρησε στον Πτελεό, με φερόμενους συντάκτες μέλη και παραγωγούς του Συνεταιρισμού.

Επίσης, χθες αργά το απόγευμα ορισμένα μέλη του Ελαιουργικού Πιστωτικού Συνεταιρισμού Πτελεού οργάνωσαν ανοιχτή δημόσια συγκέντρωση στην πλατεία Πτελεού, με καλεσμένους μέλη και μη του συνεταιρισμού, παραγωγούς αλλά και όσους ενδιαφέρονταν σχετικά με το θέμα, προκειμένου να συζητήσουν για τη λειτουργία, τα προβλήματα και το μέλλον του Συνεταιρισμού.

Σχετικά τώρα με το κείμενο που κυκλοφόρησε στον Πτελεό, ο κ. Κεχαγιάς αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Το κείμενο τιτλοφορούμενο: «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΛΗΣΗ» με φερόμενους συντάκτες «ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ» του Συνεταιρισμού μας, χωρίς να αναφέρονται και ονοματεπώνυμα των συντακτών είναι απολύτως ψευδές και άκρως συκοφαντικό και ως εκ τούτο το Δ.Σ. άμεσα θα υποβάλλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά των συντακτών αυτών, οι οποίοι αποφεύγουν να θέσουν τα στοιχεία τους και κρύβονται στην ανωνυμία, καθώς και αγωγή για αποκατάσταση της βλάβης που υπέστη ο Συνεταιρισμός από την διάδοση του κειμένου αυτού».

Στη συνέχεια ο κ. Κεχαγιάς αναφέρει ότι τα όργανα του Συνεταιρισμού λειτουργούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το καταστατικό αυτού και τον Νόμο, πάντα με γνώμονα την προάσπιση και προαγωγή των συμφερόντων αυτού και των μελών του, αλλά και προς το γενικότερο συμφέρον όλης της περιοχής.

«Είναι γνωστό σε κάθε καλοπροαίρετο, ότι η Διοίκηση του Συνεταιρισμού από της αναλήψεως των καθηκόντων αυτής εργάσθηκε με ζήλο, εντιμότητα και ευσυνειδησία για την εξυγίανση και την οικονομική ανόρθωση αυτού και τα αποτελέσματα είναι όχι μόνο ορατά αλλά θεαματικά. Είναι προφανές ότι τα αποτελέσματα αυτά ενόχλησαν κάποιους, οι οποίοι είναι γνωστό ότι επιθυμούσαν να αλώσουν εκ των ένδον τον Συνεταιρισμό και η προσπάθεια τους αυτή ανακόπηκε με τις προσπάθειες μας», καταλήγει ο κ. Κεχαγιάς.

Τέλος, ο Ελαιουργικός Πιστωτικός Συνεταιρισμός Πτελεού ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των μελών του Συνεταιρισμού στις 18 Αυγούστου 2013, όπου θα τεθούν όλα τα θέματα που αφορούν το Συνεταιρισμό και την πορεία του.

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου