ΤΟΠΙΚΑ

Απέκτησε το νεαρό Ρ. Χασάνογλου η Νίκη

απέκτησε-το-νεαρό-ρ-χασάνογλου-η-νίκη-851206

Μεταγραφικό ντεμαράζ αναμένεται να πραγματοποιήσει η ομάδα της Νίκης και μέσα στις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει πέντε με έξι νεοαποκτηθέντες. Χθες υπέγραψε ο νεαρός μέσος από την Ξάνθη, Χασάνογλου, ενώ οι Μίντσεφ και Γιαννουλίδης φέρονται να έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στη Ν. Ιωνία και να ενισχύσουν την ομάδα του Νίκου Ζαλίκα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, όπως και ένας νεαρός αριστεροπόδαρος μπακ από την Αθήνα, το όνομα του οποίου όμως δεν έγινε γνωστό. Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και ο έμπειρος αμυντικός Στέλιος Μαϊστρέλλης, την ώρα που «κλεισμένος» θεωρείται ο Κώστας Γεμενετζής, ωστόσο χθες το βράδυ στην Αθήνα δεν έγινε το προγραμματισμένο ραντεβού με τον μάνατζέρ του για να διευθετηθούν οι τυπικές λεπτομέρειες και να μπουν οι υπογραφές.
Οσον αφορά στην τέταρτη κατά σειρά μεταγραφή της Νίκης, είναι ο νεαρός Ρετζέπ Χασάνογλου, γεννημένος στις 7 Μαρτίου του 1990, που αγωνίζεται στο κέντρο και αποκτήθηκε από την Ξάνθη. Στο πρωτάθλημα των νέων με την ακριτική ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία και δόθηκε στους κυανόλευκους για να πάρει εμπειρίες και από πρωτάθλημα Εθνικής κατηγορίας. Ο Βούλγαρος Συμεών Μίντσεφ έφυγε με άδεια για την πατρίδα του και θα επιστρέψει αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, ώστε να βάλει την υπογραφή του στο 1,5 έτους συμβόλαιο που του προσφέρει η κυανόλευκη ΠΑΕ. Για τους υπόλοιπους τέσσερις Ελληνες ποδοσφαιριστές οι άνθρωποι της Νίκης αισιοδοξούν ότι ίσως και μέσα στο σαββατοκύριακο θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και θα ανακοινώσουν επίσημα την συνεργασία τους με την ομάδα. Ο Δημήτρης Γιαννουλίδης είναι 28χρονών, μεσοεπιθετικός, και προέρχεται από τον Εθνικό, ενώ πολύ κοντά στην ομάδα της Ν. Ιωνίας βρίσκεται και ο αμυντικός Στέλιος Μαϊστρέλλης, που χθες είχε ραντεβού στην Αθήνα για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του. Ο Μαϊστρέλλης έχει φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ στην Α’ Εθνική, κάνοντας όμως μόνο μια συμμετοχή στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο κύπελλο, ενώ σε δώδεκα ματς αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία με τα χρώματα του Ακράτητου. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Αχαρναϊκό, Λεβαδειακό και Εθνικό Αστέρα. Για το νεαρό αριστερό μπακ από την Αθήνα οι πληροφορίες τον ήθελαν να έχει ήδη υπογράψει, αλλά κάτι τέτοιο δεν ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ, ενώ στην ίδια θέση αγωνίζεται και ο Κώστας Γεμενετζής, που φέρεται να έχει συμφωνήσει, αλλά ακόμη δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, αφού δεν έχει μπει η υπογραφή.
Ο Νίκος Ζαλίκας και οι συνεργάτες του αναζητούν έναν έμπειρο επιθετικό για να κλείσουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις. Σύμφωνα με τις εξαγγελίες των ανθρώπων της ομάδας μέσα στις επόμενες ημέρες θα έρθει στη Ν. Ιωνία για να δοκιμαστεί ένας Γάλλος επιθετικός αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Αναχωρούν για Δράμα
Εν τω μεταξύ η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής ολοκληρώθηκε χθες και σήμερα το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Δράμα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Προσοτσάνη. Στη Ν. Ιωνία γνωρίζουν ότι το ματς είναι οριακό. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη άλλωστε το διπλό φαίνεται το καλύτερο αντίδοτο για την ψυχολογία αλλά και η καλύτερη βαθμολογική «ένεση», μια και για πρώτη φορά η Νίκη έχει υποχωρήσει φέτος στην ένατη θέση της κατάταξης του Βορείου Ομίλου της τρίτης κατηγορίας. Στην αποστολή δεν συμπεριλαμβάνονται ο Πάγκαλης, που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν λόγω του οικογενειακού προβλήματος που αντιμετωπίζει και ο Κουβελάς, που ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα.
Ο Νίκος Ζαλίκας μπορεί να υπολογίζει στους: Ανδριόπουλο, Μακράκη, Χρέντσαρ, Μπουτογιάννη, Σάμπλιακ, Κουτελιέρη, Κουτσογιάννη, Λάππα, Χατζηπαντελίδη, Βούλγαρη, Ντούλα, Μητράκα, Τσέροβιτς, Ντόιλ, Λάνγκερ, Κωστή, Γισγάκη και Καντιμοίρη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου