ΤΟΠΙΚΑ

Την ερχόμενη Δευτέρα αρχίζει η μεγάλη εβδομάδα για τον Ολυμπιακό

την-ερχόμενη-δευτέρα-αρχίζει-η-μεγάλη-851206

Την Δευτέρα του Πάσχα θα επιστρέψουν οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, έτσι ώστε να προετοιμαστούν εν όψει του αγώνα στη Δράμα ενάντια στη Δόξα. Οι ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν από την Σκιάθο την Μ. Πέμπτη, όπου και είχαν την ευκαιρία να δώσουν φιλικό αγώνα με την τοπική ομάδα, αλλά και να προπονηθούν στο γήπεδο του νησιού με συνθετικό χλοοτάπητα 5ης γενιάς. Μετά την επιστροφή οι ερυθρόλευκοι πέρασαν από τα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να λάβουν χρήματα ως έναντι των οφειλομένων, αλλά και ένα καλάθι με συμβολικά πασχαλινά είδη που συνοδεύτηκε με ευχές του μεγαλομετόχου κου Θεόφιλου Βασιλειάδη. Από την
άλλη οι ευχές του Κώστα Σταματίου στους παίκτες είχαν να κάνουν με την προσεκτική ζωή τις ημέρες αυτές. Το νέο ραντεβού έχει δοθεί και πάλι την το απόγευμα της Δευτέρας με τους παίκτες να παρουσιάζονται στην προπόνηση από την οποία θα ξεκινήσει η δεύτερη προετοιμασία με αντίπαλο την Δράμα. Σε αυτή αναμένεται να συμμετάσχει και ο Βασίλης Φλώρος, με τον Μακρυχωρίτη αμυντικό να έχει μείνει προληπτικά εκτός προπονήσεων μιας και αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο όπου είχε τραυματιστεί στο παρελθόν. Από την κυριακάτικη αναμέτρηση λοιπόν μπορεί να είναι αμφίβολος ο Φλώρος, αλλά σίγουρα εκτός έχει τεθεί ο Μπουντούρης λόγω καρτών. Τα σενάρια θέλουν τον Πακάλτση να καλύπτει το κενό του Φλώρου στην άμυνα και τον Χατζή την θέση του Πακάλτση στο χώρο του κέντρου. Όσον αφορά στον διάδοχο του Μπουντούρη, ο Κώστας Σταματίου έχει πειραματιστεί στα φιλικά με τον Τσάγγαρη στα δεξιά και τον Γεωργιάδη στα αριστερά, αλλά και τον Μητράκα δεξί χαφ, με τον Τσάγγαρη στα αριστερά και τον Γεωργιάδη να μένει στον πάγκο.

Φιλανθρωπική εκδήλωση των Austrian Boys
Εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνει ο σύνδεσμος των Austrian Boys την Παρασκευή 13 Απριλίου στο κέντρο «Σούσουρο». Η τιμή της κάρτας έχει οριστεί στα 5 ευρώ, ενώ θα υπάρξει και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο σύλλογο «Το Χαμόγελο του παιδιού» . Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού που αξίζει των συγχαρητηρίων αλλά και την στήριξη ολόκληρης της ερυθρόλευκης οικογένειας.
Στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα τιμηθούν ακόμη πέντε παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη νεότερη ιστορία του συλλόγου.
Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καραμίχαλος ως δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού με 78 γκολ και τρίτος σε συμμετοχές με 339, ο Αντώνης Μάνδαλος ,πρώτος σε συμμετοχές όλων των εποχών με 458 και με 18 χρόνια συνεχούς προσφοράς στον σύλλογο, ο Δημήτρης Βαϊνάς, δεύτερος σε συμμετοχές με 442 και με 17 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον Ολυμπιακό, καθώς και οι Θανάσης Βήτας και Βαγγέλης Τάχος, οι οποίοι τίμησαν επί σειρά ετών την φανέλα του Ολυμπιακού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου