ΤΟΠΙΚΑ

Αναβολή για Σούρλα – Ζέττα

αναβολή-για-σούρλα-ζέττα-851206

Παράταση στην αγωνία… βουλευτών και μη σήμανε το Εκλογοδικείο. Αναβλήθηκε η επανακαταμέτρηση των σταυρών Ζέττας Μακρή και Γιώργου Σούρλα για τις 27 Οκτωβρίου.
Μέσα στον Ιούνιο η δεύτερη ένσταση που έχει καταθέσει ο κ. Γιώργος Σούρλας, ζητώντας ανακατανομή των εδρών στο Νομό Μαγνησίας.
Οι «πρωταγωνιστές» των ενστάσεων σύμφωνα με πληροφορίες είχαν ενημερωθεί από τις προηγούμενες μέρες ότι οι υποθέσεις θα αναβληθούν.
Παραβρέθηκαν μόνο οι δικηγόροι που έχουν αναλάβει την νομική διαδικασία, οι οποίοι και ενημερώθηκαν για τις νέες ημερομηνίες εκδίκασης των ενστάσεων.
Οι πρώτες δύο ενστάσεις έχουν κατατεθεί μεταξύ των δύο πρώην βουλευτών Ζέττας Μακρή και Γιώργου Σούρλα.
Η κ. Ζέττα Μακρή κατέθεσε ένσταση ζητώντας την επανακαταμέτρηση των ψήφων της με τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής Γιώργο Σούρλα.
Η νομική πλευρά του κ. Σούρλα, όπως λένε οι πληροφορίες, εξήντλησε όλο το χρονικό περιθώριο που του έδινε δικαίωμα ο νόμος και κατέθεσε αντένσταση τις τελευταίες μέρες. Η εξέταση της υπόθεσης αναβλήθηκε τελικά για τις 27 Οκτωβρίου.
Η δεύτερη ένσταση που ήταν να συζητηθεί χθες, έχει κατατεθεί από τον κ. Γιώργο Σούρλα, που ζητά να γίνει ανακατανομή των εδρών στο Νομό Μαγνησίας στο ΠΑΣΟΚ, τη Ν.Δ και το ΛΑΟΣ.
Και σε αυτή την περίπτωση η εξέταση της ένστασης αναβλήθηκε, αλλά κρίθηκε από το Εκλογοδικείο ότι πρέπει να συζητηθεί άμεσα, γι’ αυτό και προσδιορίστηκε μέσα στον Ιούνιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου