ΤΟΠΙΚΑ

Ετοιμότητα για την πρεμιέρα ο Ολυμπιακός

ετοιμότητα-για-την-πρεμιέρα-ο-ολυμπια-851206

Σε ετοιμότητα εν όψει της κυριακάτικης πρεμιέρας στην Κατερίνη, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής, είναι ο Ολυμπιακός, που μετράει απουσίες αλλά ποντάρει στη μεγάλη βοήθεια του κόσμου. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό ότι εξασφάλισε εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής για τους φίλαθλους της και αυτά θα διατίθενται από ειδικό εκδοτήριο στην Κατερίνη και θα αφορούν όχι οργανωμένους αλλά μεμονωμένους φιλάθλους.
Πάντως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών, χωρίς να προκαλέσουν. Το Austrian boys club διοργανώνει εκδρομή για την 1η αγωνιστική, τονίζοντας ότι έχουν κλειστεί πούλμαν για την ομαλή μετάβαση των οπαδών. Χρέος όλων, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, είναι να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του club. (Ωρες λειτουργίας 12:00 – 14:00 / 19:00 – 22:00.) Σήμερα φίλαθλοι θα δώσουν παρών και στην προπόνηση της ομάδας στο ΕΑΚ…
Το ενδιαφέρον όλων στρέφεται πλέον στη σέντρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, με την ομάδα του Βόλου να πηγαίνει για το θετικό αποτέλεσμα στην Κατερίνη και τον Γιόζεφ Μπουμπένκο να δείχνει ότι στηρίζεται στους παίκτες που είχαν συμμετοχή στα περισσότερα φιλικά…
Για την αναμέτρηση στην Κατερίνη οι παίκτες του Ολυμπιακού καλούνται να είναι πανέτοιμοι, έτσι ώστε να ξεκινήσουν με το δεξί σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρωτάθλημα, όπου ο ρόλος θα είναι πρωταγωνιστικός.
Σίγουρα απόντες την Κυριακή θα είναι οι Πακάλτσης και Ψαρρής, ενώ σήμερα ο Μπουμπένκο θα δει τη ετοιμότητα των ξένων και θα κάνει τις επιλογές του.

Το αθλητικό κέντρο
Οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ενδέχεται να επανέλθει με προσφορά αγοράς από την Πορταριά του χώρου του αθλητικού κέντρου της Άλλης Μεριάς επιβεβαιώθηκαν χθες από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Κώστα Θεοδώρου, που τόνισε ότι πράγματι, αν του δίνονταν λογαριασμός από το Δήμο Πορταριάς, θα κατέθετε το ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ, προκειμένου το γήπεδο στην Άλλη Μεριά, το οποίο το 1995 από τα χέρια του Ολυμπιακού πέρασε σ’ αυτά της τότε κοινότητας Πορταριάς, να ξανάρθει στον Ολυμπιακό.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πορταριάς κ. Κοντορίζος ανέφερε χθες ότι
η δημοτική αρχή δεν έχει κανένα δικαίωμα να πουλήσει περιουσιακά στοιχεία του Δήμου, μη αναγνωρίζοντας μάλιστα τη νέα ΠΑΕ ως αυτή που πούλησε την έκταση το 1995.

Οι Ακαδημίες
Οι εγγραφές για τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου ξεκίνησαν και πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 11 π.μ.-12 μ., καθώς και τα απογεύματα Δευτέρας και Τετάρτης από 7-9 μ.μ. στα γραφεία της ΠΑΕ, Παύλου Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο, τηλ.: 24210 34507 και 34509.
Δεκτά παιδιά γεν. τα έτη από 1994 έως 2002, ενώ η έναρξη των τμημάτων έχει οριστεί για τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου το απόγευμα.
Προπονητές των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου αναλαμβάνουν οι Δημήτρης Βαϊνάς, Αθανάσιος Μακρής και Μιχάλης Βαγγόπουλος. Υπεύθυνος για τις Ακαδημίες ο Γιώργος Καραμίχαλος.

Κάρτες διαρκείας
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει ότι όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάρτες διαρκείας, θα πρέπει να απευθυνθούν εντός της εβδομάδας στα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο, στο Βόλο, τηλ.: 24210 34507 και 24210 34509. Η προθεσμία για την απόκτηση των καρτών διαρκείας λήγει σήμερα Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2008.

Εκλογές Παλαιμάχων
Σήμερα Παρασκευή στις 9 μ.μ. στο ξενοδοχείο Park θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση των παλαίμαχων του Ολυμπιακού και καλούνται να παρευρεθούν αλλά και να εγγραφούν νέα μέλη… από κάθε εποχή.
Στη Γ.Σ. θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, εκλογή εφορευτικής επιτροπής και διενέργεια εκλογών για νέο Δ.Σ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου