ΤΟΠΙΚΑ

Αιτήσεις για ενισχυτική διδασκαλία

αιτήσεις-για-ενισχυτική-διδασκαλία-314528

Ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα τριών ημερών

Μέσα σε μόλις τρεις ημέρες, αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα, αναπληρωτές φυσικοί και χημικοί, καλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις τους, προκειμένου να προσληφθούν στο πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλία για το σχολικό έτος 2013 – 2014.

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας που κοινοποιήθηκε στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, θα προσληφθούν φυσικοί και χημικοί οι οποίοι βρίσκονται στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών, στο πλαίσιο του προγράμματος Ενισχυτικής Διδασκαλίας για το σχολικό έτος 2013 – 2014.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από την Τετάρτη 23 Απριλίου έως και την Παρασκευή 25 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι στον 7ο όροφο του κτιρίου Μουρτζούκου.

Προβλέπεται η πρόσληψη ενός φυσικού πεντάωρης απασχόλησης για τα ΣΚΕΔ (Σχολικά Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας) Γυμνασίου Ζαγοράς και ενός τρίωρης απασχόλησης για τα ΣΚΕΔ Γυμνασίου Πτελεού. Επίσης, προβλέπεται η πρόσληψη ενός χημικού οκτάωρης απασχόλησης για τα ΣΚΕΔ Γυμνασίου Σκοπέλου και ενός πεντάωρης απασχόλησης για τα ΣΚΕΔ Γυμνασίου Αλοννήσου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου