ΤΟΠΙΚΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΟΣ: «Απειλούν τη ζωή και την οικογένειά μου!»

γιαννησ-σταμοσ-απειλούν-τη-ζωή-και-τη-851206

«Κόλαση» δημιουργήθηκε χθες στους διαδρόμους του δημαρχείου και ενώ στην αίθουσα συνεδριάσεων εξελίσσονταν το δημοτικό συμβούλιο Βόλου.
H σοβαρή καταγγελία του αντιδημάρχου Βόλου Γιάννη Στάμου ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα κατά της ζωής του και μελών της οικογένειάς του επισκίασε τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου.
Στο επίκεντρο των απειλών που δέχτηκε, οι εργασίες ανακατασκευής του ΕΑΚ.
“Δεν πρόκειται να με πτοήσει κανείς με απειλές ή να με εξαναγκάσει να κάνω πράγματα που δεν θεωρώ ότι πρέπει να γίνουν,” διαμηνύει ο αντιδήμαρχος Βόλου.
Εμφανώς στρεσαρισμένος και εν εξάλλω καταστάσει πετάχτηκε από τη θέση του ο αντιδήμαρχος Γιάννης Στάμος. Είχε δεχθεί ανώνυμο απειλητικό τηλεφώνημα, το περιεχόμενο του οποίου είχε να κάνει με την ανακατασκευή του Εθνικού Σταδίου Βόλου.
Ο αντιδήμαρχος “απειλούνταν”, γιατί αντιδρά στις εσπευσμένες διαδικασίες εργασιών στο Στάδιο…
Λίγη ώρα αργότερα εντελώς τυχαία… έφτανε στις εφημερίδες ψήφισμα των Συνδέσμων Φιλάθλων ΣΦΕΟΒ και Austrian Boys Club για το θέμα του σταδίου, με το οποίο ζητείται να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα…
Ο κ. Στάμος, μόλις δέχτηκε το τηλεφώνημα, κινήθηκε προς την μεριά του προέδρου του ΕΑΚ Απόστολου Καψιώτη για να ζητήσει προφανώς εξηγήσεις, ενώ ο κ. Καψιώτης έδειχνε να μην έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί.
Η “συζήτηση” συνεχίστηκε στους διαδρόμους, με τον αντιδήμαρχο Βόλου να “ξεσηκώνει” τον κόσμο από τις φωνές και να προειδοποιεί ότι “δεν πρόκειται να ανεχτεί από κανέναν απειλές για να συναινέσει σε παράτυπες παρεμβάσεις” και τον πρόεδρο του ΕΑΚ Απόστολο Καψιώτη να δηλώνει άγνοια επί του θέματος.
Η συνέχεια της συζήτησης των δύο στελεχών συνεχίστηκε στο γραφείο του δημάρχου Βόλου, όπου μετέβη και ο έτερος αντιδήμαρχος Βαγγέλης Καπούλας προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα.
“Όσοι νομίζουν ότι με απειλές και ο,τιδήποτε άλλο θα κάμψουν το φρόνημά μου ή θα με εξαναγκάσουν να κάνω πράγματα τα οποία δεν θεωρώ σωστά, είναι βαθιά νυχτωμένοι” επισήμανε λίγο αργότερα ο κ. Στάμος σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες.
Ο ίδιος δεν κατονόμασε κανέναν ως υπεύθυνο των απειλητικών τηλεφωνημάτων που δέχτηκε, αρκούμενος στις προειδοποιήσεις που έστειλε με νόημα ότι δεν πρόκειται να παραμείνει απαθής.
Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας έχει βάθος.
Ο κ. Στάμος φέρεται να διαπίστωσε ότι τις τελευταίες μέρες -εν αγνοία του, ως αρμοδίου για τα έργα- ξεκίνησαν παρεμβάσεις στο ΕΑΚ (αποξήλωση χλοοτάπητα κ.α.) για τις οποίες δεν υπάρχει καμία έγκριση, καμία μελέτη και καμία σχετική υποδομή.
Αυτό τον ενόχλησε ιδιαίτερα και φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι τα αναγκαία έργα που θα γίνουν στο ΕΑΚ, θα γίνουν όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία, με βάση συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και προϋπολογισμό, αφού συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο και με βάση μελέτη που θα εκπονήσουν οι Τεχνικές Υπηρεσίες.

Ψήφισμα Φιλάθλων
Οι Σύνδεσμοι ΣΦΕΟΒ και Austrian Boys Club μεταξύ άλλων ζητούν:
-άμεση αποκατάσταση του χόρτου με καινούργιο χλοοτάπητα
-απομάκρυνση των κιγκλιδωμάτων
-χλοοτάπητες σε άλλα βοηθητικά, όπως στο γήπεδο πίσω από τη θύρα 1 και στο γήπεδο της Αργούς στις Αλυκές
Ζητούν επίσης ενόψει των Μεσογειακών
-πλήρη αποκατάσταση του πετάλου της Γορίτσας
-αύξηση των κερκίδων στο πέταλο της Ν. Δημητριάδας στο ύψος των άλλων θυρών
-ανακαίνιση σε όλους τους χώρους, αποδυτήρια, μπάνια, περιβάλλοντα χώρο
-στέγαστρο σε όλες τις θύρες, ώστε να είναι το Στάδιο σκεπαστό κ.α.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου