Ο Θ. Θεοχαρόπουλος νέος γραμματέας της ΔΗΜΑΡ

Τελευταία ενημέρωση: 2014-01-11, 17:57:58
Ο Θ. Θεοχαρόπουλος νέος γραμματέας της ΔΗΜΑΡ

Νέος γραμματέας της Δημοκρατικής Αριστεράς εξελέγη από τη νέα Κεντρική Επιτροπή του κόμματος ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και υπέρ της εκλογής του ψήφισαν 64 μέλη, ενώ 42 μέλη ψήφισαν λευκό και 2 μέλη ψήφισαν άκυρο.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος δέχθηκε τα συγχαρητήρια του προέδρου του κόμματος Φώτη Κουβέλη, ο οποίος δήλωσε: «Ευχαριστώ την Κεντρική Επιτροπή για την εμπιστοσύνη που έδειξε στη πρότασή μου. Πάμε μπροστά».

Ο νέος γραμματέας της ΔΗΜΑΡ, αμέσως μετά την εκλογή του, ευχαρίστησε την Κεντρική Επιτροπή για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. «Ως γραμματέας της Κ.Ε. θα λειτουργήσω με συλλογικότητα και ενωτικά» δεσμεύτηκε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είναι 35 ετών, οικονομολόγος, και διετέλεσε ειδικός γραμματέας ευρωπαϊκών προγραμμάτων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης από τον Ιούλιο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2013, υποδειχθείς από τη ΔΗΜΑΡ, ενώ παραιτήθηκε όταν αποχώρησε η ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της ΔΗΜΑΡ, στα 42 λευκά συμπεριλαμβάνονται πλην των 26 μελών της μειοψηφίας και 16 από την πλειοψηφία, ενώ τα δύο άκυρα ψηφοδέλτια τα επέλεξαν ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου και το μέλος της Κ.Ε. Κατερίνα Μέγα, εκφράζοντας έτσι την αντίρρησή τους, όπως είπαν, στο γεγονός ότι ο κ. Κουβέλης στην εισήγησή του πρότεινε να μη συμμετέχουν στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή, που αριθμεί 17 μέλη, βουλευτές του κόμματος.

zougla.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
2
=