ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εχει αγώνα… θέλει νίκη

εχει-αγώνα-θέλει-νίκη-666356

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μπορεί πολλά πράγματα να αναβάλλονται στη Νίκη Βόλου, αλλά την Κυριακή 6 Νοεμβρίου έχει κανονικά αγώνα για την 8η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής, παίζοντας στην Πιερία με την Πύδνα Κίτρους…

Έτσι μπορεί να μετατέθηκαν εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και μεταγραφές μπορεί ακόμη και οι διαιτητές να έγιναν γνωστοί με μια μέρα καθυστέρηση, αλλά ο αγώνας και η προσπάθεια της Νίκης να βρεθεί στην κορυφή δεν έχει αναβολή και όλοι αισιοδοξούν για νίκη την Κυριακή (3μ.μ.) στην Πιερία.

Η Νίκη θέλει συνέχεια επιτυχιών την Κυριακή, αλλά και μια ρεβάνς γοήτρου για την περσινή ήττα εκεί προς το φινάλε του πρωταθλήματος με 4-1 και έχοντας στον πάγκο της πάλι τον Στέφανο Ξηροφώτο…

H Νίκη ως τώρα εκτός έδρας έχει κερδίσει στη Φιλιππιάδα (0-2), στην Κέρκυρα τον Αστέρα Πετριτή (1-3) και έχει μια ήττα στο Βελεστίνο (2-0 από το Ρήγα), ενώ έχει 3 νίκες και μια ισοπαλία στη Νέα Ιωνία και θέλει συνέχεια επιτυχιών και στην Πιερία με την Πύδνα Κίτρους, που στο γήπεδο της έχει μια ήττα (από τον Ολυμπιακό Β. 0-1), μια ισοπαλία 0-0 με την ΑΕ Καραϊσκάκης και έχει κερδίσει μόνο την Αμβρακία Κωστακίων (3-0). Εκτός έδρας έχει κερδίσει στην πρεμιέρα τον Απόλλωνα (1-2) στη Λάρισα και στα Τρίκαλα 0-1 τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, ενώ ήταν 1-1 στην Κατερίνη με τον Πιερικό και έχασε την περασμένη αγωνιστική 2-0 από τον Διαγόρα Σεβαστής.

Στη Νίκη μετά τη νίκη επί του Τηλυκράτη βλέπουν αποκλειστικά το εκτός έδρας ματς της Κυριακής με την Πύδνα Κίτρους, αφού βλέπουν πως συνεχόμενες νίκες θα δώσουν άλλο αέρα και ψυχολογία και θα διατηρήσουν την ομάδα ψηλά .

Ο Νοέμβριος για τη Νίκη εκτός από το Κυριακάτικο ματς (6/11) για την 8η αγωνιστική έχει στη συνέχεια ματς με την Ιστιαία για το κύπελλο και ένα ματς έδρας (με Αμβρακία Κωστακιών (9η αγων. 20/11) και μια έξοδο στην Κατερίνη (10η αγωνιστική – 27/11) παίζοντας με τον Πιερικό, ενώ ο Δεκέμβριος έχει το τοπικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Π.Μαγουλάς», ενώ ως γηπεδούχος ως το τέλος του α΄ γύρου η Νίκη, που υποδέχεται τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, έχει άλλο ντέρμπι(13η) με ΑΕ Καραϊσκάκης), αλλά και δυο ντέρμπι εκτός (14η αγωνιστική) με τον Διαγόρα Σεβαστής, που ως σήμερα τουλάχιστον είναι αήττητος και στη Φιλιππούπολη (15η αγωνιστική) με τον Απόλλωνα Λάρισας…

Η Νίκη, που θέλει να μείνει ψηλά… και το Γενάρη θα ενισχυθεί για την πρωτιά, τώρα κοιτάζει μόνο το Κυριακάτικο ματς. Όσον αφορά το απουσιολόγιο του Στέφανου Ξηροφώτου έχει μειωθεί, αλλά δεν είναι λευκό, αφού ο προπονητής της Νίκης είδε πάλι χθες τον Γιάννη Κορέτα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ήταν κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης και άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, πέρα από την απουσία του Μάριου Παπαδόπουλου.

Για σήμερα Παρασκευή είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση στις 14:30.

Τεβεκέλης στο Πύδνα – Νίκη

Άργησαν κατά μια μέρα, αλλά ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Τον αγώνα ανάμεσα στην Πύδνα Κίτρους και τη Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Κίτρους την Κυριακή 06/11 στις 15:00, θα διευθύνει ο κ. Νικόλαος Τεβεκέλης .

Ο Τεβεκέλης σφύριξε και πέρσι 2 ματς της Νίκης, αλλά στη Νέα Ιωνία (Νίκη – Θεσπρωτός 1-1 και Νίκη – Πύρασος 1-0), ενώ στη Β’ Εθνική σφύριξε 23/3/14 το Νίκη–Βατανιακός 4-0
και 15/10/12 Καλλονή–Νίκη 0-2. Πιο παλιά το 2008 στη Γ΄ Εθνική ήταν στα ματς Εορδαϊκός – Νίκη 0-0 και Νίκη-Πολύκαστρο 3-2.Την Κυριακή στην Πύδνα θα έχει βοηθούς τους κ.κ. Πέτρο Πάτρα και Θεόδωρο Αϊναλή όλοι από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου