ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ορκος για διπλό στο Κίτρος

ορκος-για-διπλό-στο-κίτρος-668095

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια τους στη δύσκολη έξοδο στην Κατερίνη, όπου και θα αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Κυριακή την Πύδνα, απευθύνουν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της Νίκης Βόλου.

Στην ανακοίνωση – κάλεσμα των κυανόλευκων αναφέρεται: «Κάλεσμα Νίκης στον κόσμο μας! Παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση, αισθανόμαστε το βαρύ φορτίο που κουβαλά η φανέλα και το όνομα που υπηρετούμε! Δουλεύουμε σκληρά για το μεγαλείο της Νίκης Βόλου και το μόνο που μας ενδιαφέρει, είναι η εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί απ’ όλους εμάς, που αποτελούμε το οικοδόμημα της Νίκης Βόλου.

Θέλουμε να κάνουμε γνωστό στον κόσμο μας, ότι ήμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας και δεν μας απασχολούν άλλα θέματα, πέρα από τα αγωνιστικά για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία και την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος, για την διοίκηση.

Μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι – πρόκληση, που πρέπει να κερδηθεί, αυτό στο Κίτρος με την Πύδνα. Καλούμαι λοιπόν τον υπέροχο κόσμο μας, να κατακλύσει το γήπεδο του Κίτρους, να το κάνει έδρα μας κι εμείς να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να έρθει το αποτέλεσμα που όλοι μας θέλουμε! Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας στο Κίτρος, σας περιμένουμε για να κάνουμε άλλο ένα βήμα προς τον στόχο»!

Πονοκέφαλος με Κορέτα

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Νίκης για το παιχνίδι της Κυριακής στο Κίτρος με την Πύδνα. Πέρα από την δεδομένη απουσία του Μάριου Παπαδόπουλου, στον προπονητή της ομάδας μας κ. Στέφανο Ξηροφώτο, προστέθηκε και ο πονοκέφαλος του Γιάννη Κορέτα, αφού ο έμπειρος επιθετικός ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης. Για σήμερα Πέμπτη (3/11) είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση στις 2.30μ.μ.

Με Παντελίδη η Πύδνα

Την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου στο Κίτρος συνεχίζει χωρίς προβλήματα η Πύδνα. Ο Σάκης Παντελίδης, που εκτελεί χρέη υπηρεσιακού τεχνικού, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και αν δε αλλάξει κάτι μέχρι την Κυριακή, αναμένεται να καθίσει στον πάγκο της ομάδας ως πρώτος προπονητής.

Αναβολή της εκδήλωσης

Την αναβολή της εκδήλωσης για την παρουσίαση των πλάνων για το ανακαινισμένο γήπεδο του Π. Μαγουλάς ανακοίνωσε χθες η Δ.Ε. των κυανόλευκων αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως αυτή θα πραγματοποιηθεί μετά το παιχνίδι στο Κίτρος. Αναλυτικά: «Ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου κ. Σάκης Τζήμας κάνει γνωστό πως η εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση των πλάνων για το γήπεδο “Π. Μαγουλάς” που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, αναβάλλεται. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με κάθε επισημότητα μετά το κρίσιμο παιχνίδι στο Κίτρος, σε ημερομηνία και ώρα που θα ανακοινωθεί».

Εκδρομή στο Κίτρος

για τους οργανωμένους

Εκδρομή στο Κίτρος οργανώνουν τόσο το Blue Club, οι Blue Angels και ο Ομιλος Φιλάθλων Νίκης, ώστε να σταθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα στον αγώνα κόντρα στην τοπική Πύδνα την ερχόμενη Κυριακή στις 3μ.μ. για την 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Οι ανακοινώσεις:

BLUE CLUB: «Εχουμε δεσμευτεί ότι η ομάδα μας δεν θα αγωνιστεί ποτέ μόνη.
Εδώ και 31 χρόνια, γράφουμε την οπαδική μας ιστορία στους δρόμους και στα “πέταλα”.
Τα γήπεδα που αγωνίζεται η Νίκη, επιβάλλεται να μετατρέπονται σε Π. Μαγουλας.
Ο σύνδεσμός μας καλεί τον κόσμο της Νίκης να πλαισιώσει την εκστρατεία μας στην Κατερίνη. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Blue Club – Θύρα 3 Π.Ντοκουζης ως το βράδυ της Παρασκευής».

BLUE ANGELS:«Η ομάδα έκανε το καθήκον της την Κυριακή και εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε πολύ καλά, να την υποστηρίξουμε και να είμαστε δίπλα της. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, αλλά κάθε ματς πρέπει να είναι σαν τελικός. Την Κυριακή η ομάδα μας ταξιδεύει στο Κίτρος, όπου θα αντιμετωπίσει την Πύδνα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο σύνδεσμος Blue Angels οργανώνει εκδρομή για το Κίτρος Πιερίας με τιμή συμμετοχής στα 12 ευρώ. Η αναχώρηση θα γίνει από τα γραφεία μας 2ας Νοεμβρίου 94α (απέναντι από το Βασιλόπουλο), την Κυριακή (06/10) και ώρα 11:30».

ΟΦ ΝΙΚΗΣ: «Ο Ο.Φ. Νίκης διοργανώνει εκδρομή για το παιχνίδι στο Κίτρος Πιερίας την Κυριακή 6/11 με ώρα αναχώρησης στις 12 το μεσημέρι. Τιμή 10 ευρώ, πληροφορίες στο τηλ. 24213 08933».

Γ.Σ. στο Blue Club

Σε μια ιδιαίτερα σοβαρή και κρίσιμη Γ.Σ. καλούνται τα μέλη του Blue Club για την ερχόμενη Δευτέρα. Αναλυτικά: «Το Δ.Σ. του συνδέσμου, καλεί τα μέλη μας σε μια ιδιαίτερα σοβαρή και κρίσιμη έκτακτη γενική συνέλευση. Στα γραφεία του συνδέσμου την προσεχή Δευτέρα 7/11/2016 στις 7:30 το απόγευμα. Η ανάγκη παρουσίας όλων των μελών είναι εξαιρετικά επιτακτική».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου