ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δύσκολο έργο με Τηλυκράτη

δύσκολο-έργο-με-τηλυκράτη-672880

Μια δύσκολη αποστολή περιμένει σήμερα τη Νίκη Βόλου με τους κυανόλευκους να φιλοξενούν τον Τηλυκράτη Λευκάδας στο Π. Μαγουλάς για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Μετά το στραπάτσο και την ισοπαλία σοκ την περασμένη Κυριακή με αντίπαλο την Ιστιαία στο ίδιο γήπεδο οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου καλούνται να επιστρέψουν στα επιτυχή αποτελέσματα απέναντι σε μία ομάδα, που μετά από τις πρώτες έξι αγωνιστικές μετρά μόλις μία ήττα, απέναντι στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου με 2-0 στο Πανθεσσαλικό.

Μπορεί η ισοπαλία με σκορ 2-2 να έριξε την ψυχολογία των Βολιωτών μετά το πέρας της 6ης αγωνιστικής, όμως μία νίκη στο σημερινό αγώνα μπορεί να αναπτερώσει και πάλι το ηθικό τόσο των ίδιων όσο και των φιλάθλων, που όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα θα στηρίξουν την προσπάθεια.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώθηκε χθες το πρωί με τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο να μην αντιμετωπίζει προβλήματα από τραυματισμούς ή από τιμωρίες και έτσι να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές του, πέραν του στρατευμένου Βαλάντη Κόκκα, αλλά και του Μάριου Παπαδόπουλου, ο οποίος έχει πάρει ειδική άδεια από τη διοίκηση λόγω οικογενειακού προβλήματος.

Αναμφίβολα η δυναμική του Τηλυκράτη μπορεί να μην τρομάζει τους Βολιώτες, αλλά δεν μπορεί και να τους εφησυχάσει, όπως έγινε πριν από μία εβδομάδα απέναντι στην ουραγό του βαθμολογικού πίνακα και για το λόγο αυτό αναμένεται ακόμη μία μάχη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, απ’ όπου οι κυανόλευκοι θέλουν να αποχωρήσουν μετά το πέρας των 90 λεπτών με ψηλά το κεφάλι.

Μετά την τρικυμία και όσα ακολούθησαν με την ισοπαλία απέναντι στην Ιστιαία, η Νίκη Βόλου χρειάζεται την επιστροφή σε ήρεμα νερά, απέναντι στην ομάδα της Λευκάδας σήμερα Κυριακή, με τον Τηλυκράτη να έχει για παράσημο τη νίκη του με 2-0 επί του Διαγόρα Σεβαστής, τον οποίο και γκρέμισε από την κορυφή της βαθμολογίας την περασμένη Κυριακή, εκεί που συγκατοικούσε με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Βρέσκας διαιτητής

Ο Γιώργος Βρέσκας από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Παπαδημητρίου και Χρήστο Νάκα από την ΕΠΣ Λάρισας ορίστηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον Τηλυκράτη Λευκάδας στο Π. Μαγουλάς. Ο ρέφερι από τη Βέροια δεν έχει σφυρίξει στο παρελθόν παιχνίδι της Νίκης Βόλου και στο φετινό πρωτάθλημα έχει διευθύνει δύο αγώνες της Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα στην ήττα του Ρήγα Φεραίου από το Διαγόρα Σεβαστής (1-0) και το διπλό του Απόλλωνα Λάρισας στην έδρα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (0-3).

Τα εισιτήρια με Τηλυκράτη

Τις τιμές των εισιτηρίων αλλά και τον τρόπο εισόδου στο γήπεδο για το σημερινό αγώνα με τον Τηλυκράτη γνωστοποίησε η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης. Αναλυτικά:

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του παιχνιδιού για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, σήμερα Κυριακή (30/10) στις 3μ.μ. στο Π. Μαγουλάς, με αντίπαλο τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

  • Γενική είσοδος 10 ευρώ.
  • Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών 5 ευρώ.
  • Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.
  • Ανεργοι, με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών 5 ευρώ.
  • Η είσοδος των φιλάθλων, θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου, λόγο των εργασιών που πραγματοποιούνται στο βοηθητικό του Π. Μαγουλάς.
  • Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.
  • Τα παιδιά των Ακαδημιών, μαζί με την ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης Βόλου, καλούνται να βρίσκονται στις 2.15μ.μ. έξω από τα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης, όπου συνοδεία των προπονητών τους, θα εισέλθουν στις εξέδρες του γηπέδου.
  • Από τις 10π.μ. σήμερα το πρωί, θα πωλούνται εισιτήρια στα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης.
  • Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 1.30μ.μ. και οι πόρτες του γηπέδου στις 1.45μ.μ.

Παντζιαράς: «Ιδιαίτερο γήπεδο το Π. Μαγουλάς»

Στη δυναμική του γηπέδου Π. Μαγουλάς στάθηκε ο προπονητής του Τηλυκράτη Λευκάδας, Ανδρέας Παντζιαράς, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει γνωρίσει μία ήττα στο εν λόγω γήπεδο (08/01/11Νίκη Βόλου – Οδυσσέας Αναγέννησης3-0) και ακόμη μία έχει φύγει με την ισοπαλία (22/04/12 Νίκη Βόλου – Τηλυκράτης Λευκάδας1-1).

Ο Κύπριος τεχνικός, τόνισε πως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της βολιώτικης ομάδας είναι κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή να αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Παντζιαρά:

«Το ματς με το Διαγόρα Σεβαστής ήταν ένα παιχνίδι με αρκετά υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά συνάμα και με πολύ μεγάλο κίνητρο για εμάς από την στιγμή που αντιμετωπίζαμε έναν εκ των δύο πρωτοπόρων της βαθμολογίας. Το παιχνίδι κύλησε όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει. Πετύχαμε μια πέρα για πέρα δίκαιη επικράτηση. Αν ήμασταν και λίγο πιο λογικοί στην τελική πάσα θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα ή δύο γκολ περισσότερα και να πετύχουμε και μια ευρεία νίκη.

Η ψυχολογία μας είναι σε αρκετά καλά επίπεδα. Αυτό φαίνεται από τον τρόπο λειτουργίας μας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Εχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, απέναντι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της κατηγορίας και μια από τις πιο ιστορικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα. Τη Νίκη Βόλου. Είναι δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει θέσει τον εαυτό της και νομίζω δικαίως σε μία εκ των διεκδικητών της μοναδικής θέσης για την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Απέναντι σε μια ομάδα που έρχεται από ένα θα έλεγα ατυχέστατο αποτέλεσμα. Ενα αποτέλεσμα το οποίο η ίδια η μπάλα θα έλεγα πούλησε την ομάδα της. Εμείς έχουμε δουλέψει αυτή την εβδομάδα. Οι μόνες σίγουρες απουσίες μας αυτή τη στιγμή είναι ο Ρομέο Τζολάι και ο Σταύρος Καλογέρης. Και μία πιθανότητα να μην προλάβει ο Φώτης Σιδέρης από την στιγμή που είχε έναν τραυματισμό στο γήπεδο σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και το θεωρώ λίγο δύσκολο να προλάβει.

Για εμάς θα είναι ένα παιχνίδι, πραγματικά, από αυτά που κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει, απέναντι σε ένα ιδιαίτερο γήπεδο, όπως είναι το Παντελής Μαγουλάς. Νομίζω όλοι οι προπονητές και όλοι οι ποδοσφαιριστές «γουστάρουν» να αγωνίζονται. Με κόσμο, με φανατισμό και νομίζω αυτό θα παρασύρει και την δικιά μας ομάδα, τους δικούς μου ποδοσφαιριστές να μπορέσουν να βγάλουν την περισσότερη δυνατή ενέργεια.

Να ευχηθώ να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο στόχος μας όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σε αυτό είναι η νίκη, μέσα από μια συγκεκριμένη διαδικασία και πιστεύω να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο ώστε η επιστροφή μας να είναι με χαμόγελα».

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου