ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ενίσχυση στο φινάλε

ενίσχυση-στο-φινάλε-668673

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μπορεί με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Θανάσης Τζήμας, να έκανε γνωστό την περασμένη Δευτέρα πως οι μεταγραφές ενίσχυσης για τους κυανόλευκους θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο, αλλά λίγες ώρες αργότερα οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του νεαρού πορτιέρο, Κώστα Μουράτη.

Ο 21χρονος πορτιέρο, που είχε δοκιμαστεί στις αρχές Αυγούστου από τον Λεωνίδα Μπίλη, αποκτήθηκε με μία μικρή καθυστέρηση από τη Νίκη Βόλου, αλλά τελικά μετά από τρεις μήνες έχει την ευκαιρία να αποδείξει τις ικανότητές του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την ομάδα της Ερμιονίδας.

Λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων ο Μουράτης βρέθηκε στο Βόλο, έχοντας στη συνέχεια συμφωνία με τον Απόλλωνα Καναλίων, προκειμένου να αγωνιστεί στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ, όμως μετά την αποχώρηση του 18χρονου Νίκου Γρηγοριάδη η Νίκη είχε ξεμείνει με μόλις δύο τερματοφύλακες, τον Νίκο Τζήμα και τον 15χρονο Βαγγέλη Ράπτη.

Με την ομάδα της Ερμιονίδας ο Μουράτης είχε πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στην ανακοίνωση των κυανόλευκων αναφέρεται: «Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Κώστα Μουράτη. Ο Κώστας είναι γεννημένος στις 16/02/1995 και έγινε γνωστός από το πέρασμά του στην ομάδα της Ερμιονίδας. Καλώς ήλθες Κώστα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ο Μουράτης συμμετείχε μάλιστα και στη χθεσινή προπόνηση και ο Θανάσης Τζήμας τον παρουσίασε στους συμπαίκτες του και σύμφωνα σε ανακοίνωση έγινε γνωστό πως:

«Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου καλωσόρισε τον νέο μας ποδοσφαιριστή στα αποδυτήρια, του έκανε γνωστό πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα μας και με την ευκαιρία μίλησε στους παίκτες μας για την κρισιμότητα της συνέχειας του πρωταθλήματος, που φυσικά θέλει τη Νίκη Βόλου να πηγαίνει στο Κίτρος, να αντιμετωπίσει την τοπική Πύδνα. “Πάμε να κερδίσουμε, πάμε να πάρουμε τη νίκη για να κάνουμε άλλο ένα βήμα προς τον μεγάλο μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο…”, είπε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές μας ο κ. Σάκης Τζήμας, που δεν παρέλειψε και πάλι να εκφράσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, ενώ επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι θα είναι δίπλα τους, έτσι ώστε στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πολυπόθητη άνοδο στην Football League!».

Για την Κυριακάτικη αναμέτρηση στην Κατερίνη ο Θανάσης Τζήμας μίλησε και στο ραδιόφωνο της Νίκης Βόλου και στον Blue Heart, όπου σχολίασε: «Oντως είναι αποδυναμωμένη η Πύδνα Κίτρους, αλλά τον πληγωμένο τον φοβάσαι. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Eχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και δεν μπορείς να υποτιμήσεις ποτέ την Πύδνα Κίτρους. Εμείς είμαστε αυτής της φιλοσοφίας».

Για τις μεταγραφές: «Δεν είναι κακό να ανακοινώνεις μια μεταγραφή και είτε να υλοποιείται τώρα είτε μετά από ένα μήνα για τον οποιονδήποτε λόγο, όταν άλλοι ανακοινώνουν και δεν υλοποιούν τίποτα. Οσον αφορά τον τερματοφύλακα υπήρχε μία συγκεκριμένη σκοπιμότητα και φιλοσοφία κι έτσι έπρεπε να το χειριστεί η διοίκηση. Για τον σέντερ φορ, η διοίκηση έκανε πάλι ό,τι ήταν το καλύτερο. Σ’ αυτή τη μεταγραφή έχουν μεσολαβήσει και έχουν βοηθήσει άνθρωποι που έχουν δώσει δείγματα γραφής στη Νίκη Βόλου.

Αν έχουν προσωπικά με μένα δε μ’ ενδιαφέρει. Είμαι ο άνθρωπος που είναι το μαύρο πρόβατο, γιατί θα οδηγήσω τη Νίκη στο πρωτάθλημα και τεχνοκρατικά, κάτι που ειρωνεύονται οι δικοί μας.

Οι αντίπαλοί μας φυσικά και δεν ειρωνεύονται. Οσο κι αν κάποιοι μέμφονται τη διοίκηση και με ειρωνικά σχόλια, γιατί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου για το πώς παίρνεις πρωτάθλημα, νομίζω ότι πρέπει να δείξουν σεβασμό προς την ομάδα. Η διοίκηση έχει μία σειρά στα οικονομικά, έχει στηρίγματα, έχει χορηγούς, που όλοι θα είναι κοντά μας.

Μεγάλες ομάδες ανακοινώνουν παίκτες και μετά από λίγες μέρες λένε ότι χάλασε η μεταγραφή. Μπορούν να ειρωνεύονται τις διοικήσεις, αλλά δε θα επιτρέψω να ειρωνεύονται την ομάδα και τα παιδιά που έχουν δείξει τι μπορούν να κατορθώσουν. Να είναι ήσυχος ο κόσμος.

Η διοίκηση δουλεύει και είναι δυνατή και θα κάνει το καλύτερο. Δεν είναι κακό να περιμένεις τον παίκτη και ο παίκτης να μην μπορεί να ‘ρθει. Δεν είναι κακό να μη δίνεται το δελτίο σε ποδοσφαιριστή, ο οποίος ενδιαφέρεται να ‘ρθει και είναι δικός μας παίκτης. Τον Ιανουάριο δεν έχουν πρόβλημα να πάρουν τα δελτία. Είναι λόγοι ξεκάθαροι, δεν υπήρξαν άλλα προβλήματα. Ποδοσφαιριστές που τιμούν τη φανέλα της Νίκης Βόλου ακόμη δεν την έχουν φορέσει και έχουν προβεί σε δηλώσεις, τις οποίες ακόμη δεν έχουμε δώσει στη δημοσιότητα, αλλά θα δοθούν».

Για την έλευση του ξένου ποδοσφαιριστή: «Δε θα είναι μόνο αυτός, αλλά κι άλλος σέντερ φορ, τον οποίον αγαπήσαμε. Μεσολάβησαν άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα, δεν έχει σημασία αν δεν είναι αυτή τη στιγμή προπονητές στην ομάδα, αλλά πέρασαν από δω. Πρέπει να τους σεβαστούμε, γιατί δεν ήταν προσωπική επιτυχία δική μου, εγώ μόνο τα χρήματα δίνω. Έχουν θορυβηθεί οι αντίπαλοί μας απ’ αυτές τις κινήσεις, γιατί αυτοί δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα. Τυπικά θα είναι η μεταγραφή του φορ τον Ιανουάριο. Δεν θα τον πάρουμε τον Ιανουάριο και θα περιμένουμε να παίξει την 1η Φεβρουαρίου. Η ομάδα είναι υπερπλήρης. Να παίξουν και τα δικά μας τα παιδιά. Αυτό που θορυβεί κάποιους ανθρώπους είναι ότι θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό. Για μένα δικό μας είναι το πρωτάθλημα, αλλά δεν πρέπει με τη δική μας εσωστρέφεια να δημιουργήσουμε προβλήματα στην ομάδα. Η ομάδα είναι ενωμένη. Ο κ. Βενέτης έχει βρει κι άλλο γήπεδο για προπονήσεις. Έχουμε τρία γήπεδα στη διάθεσή μας, το ένα πλαστικό. Αύριο ξεκινάμε τις εργασίες. Η συγκεκριμένη εταιρεία, την οποία εμπιστευόμαστε, λόγω των βροχών, θα έρθει να συνεχίσει τις εργασίες της αύριο».

Τέλος, για τον Μάριο Παπαδόπουλο ανέφερε: «Δεν είναι ξένο σώμα, έχω μιλήσει προσωπικά μαζί του. Οντως υπάρχει το οικογενειακό πρόβλημα. Αναμένεται να γυρίσει κι αυτό είναι το ευχάριστο. Παλεύει το παιδί. Εχει όντως πρόβλημα. Το ίδιο έγινε και τον Ιανουάριο πέρσι, όταν ήταν στον Πιερικό. Αναγκάστηκε να είναι στο σπίτι του για ενάμιση μήνα. Είμαστε η μοναδική ομάδα, που θα είναι υπερπλήρης. Αυτό που προέχει είναι το παιχνίδι με την Πύδνα. Ξέρω την ομάδα, ξέρω τις δυνατότητές της τις αγωνιστικές και άλλες. Είναι καλό για την ομάδα μας, έτσι πως ήρθαν τα πράγματα, αλλά τον πληγωμένο να τον φοβάσαι».

Δωρεάν μετακινήσεις στα εκτός έδρας

Τη δωρεάν μεταφορά της ομάδας ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου εξασφάλισε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, κ. Στέργιος Φάτσης και σε ανακοίνωση αναφέρεται: «Μία μοναδική συμφωνία, επετεύχθη από τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, κ. Φάτση Στέργιο, για την ομάδα ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου. Ο κ. Φάτσης εξασφάλισε χορηγία με επιχειρηματία τουριστικών επιχειρήσεων για δωρεάν οδική μεταφορά της ομάδας στους εκτός έδρας αγώνες. Η συμφωνία κλείστηκε μέσα στην εβδομάδα με γνωστό επιχειρηματία τουριστικών επιχειρήσεων. Τους δύο άντρες συνδέει πολύχρονη γνωριμία και στενοί δεσμοί φιλίας, ενώ ο εν λόγω επιχειρηματίας είναι γνωστός και για τα Νικιώτικα αισθήματα του. Πλέον οι μετακινήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια, που υπολείπονται στη φετινή αγωνιστική χρονιά, θα γίνονται με λεωφορεία του εν λόγω επιχειρηματία. Ο πρόεδρος κ. Φάτσης και το Δ.Σ. του Γ. Σ. Βόλου «Η ΝΙΚΗ» τον ευχαριστεί θερμά για τη μεγάλη του προσφορά».

Εκδρομή στο Κίτρος για τους οργανωμένους

Εκδρομή στο Κίτρος οργανώνουν τόσο το Blue Club, όσο και οι Blue Angels, ώστε να σταθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα στον αγώνα κόντρα στην τοπική Πύδνα την ερχόμενη Κυριακή στις 3μ.μ. για την 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Οι ανακοινώσεις:

BLUE CLUB: «Εχουμε δεσμευτεί ότι η ομάδα μας δεν θα αγωνιστεί ποτέ μόνη.
Εδώ και 31 χρόνια, γράφουμε την οπαδική μας ιστορία στους δρόμους και στα “πέταλα”.
Τα γήπεδα που αγωνίζεται η Νίκη, επιβάλλεται να μετατρέπονται σε Π. Μαγουλας.
Ο σύνδεσμός μας καλεί τον κόσμο της Νίκης να πλαισιώσει την εκστρατεία μας στην Κατερίνη. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Blue Club – Θύρα 3 Π.Ντοκουζης ως το βράδυ της Παρασκευής».

BLUE ANGELS: «Η ομάδα έκανε το καθήκον της την Κυριακή και εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε πολύ καλά, να την υποστηρίξουμε και να είμαστε δίπλα της. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, αλλά κάθε ματς πρέπει να είναι σαν τελικός. Την Κυριακή η ομάδα μας ταξιδεύει στο Κίτρος, όπου θα αντιμετωπίσει την Πύδνα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο σύνδεσμος Blue Angels οργανώνει εκδρομή για το Κίτρος Πιερίας με τιμή συμμετοχής στα 12 ευρώ. Η αναχώρηση θα γίνει από τα γραφεία μας 2ας Νοεμβρίου 94α (απέναντι από το Βασιλόπουλο), την Κυριακή (06/10) και ώρα 11:30».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου