ΤΟΠΙΚΟ

Με διάλογο ο χωρισμός των ομίλων

με-διάλογο-ο-χωρισμός-των-ομίλων-823948

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας καλεί τους ενδιαφερομένους για προτάσεις για τη νέα Β’ κατηγορία

Με διάλογο θα γίνει ο «χωρισμός» των δύο ομίλων της νέας Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣΘ και η Ενωση εξέδωσε ανακοίνωση – πρόσκληση προς τις ομάδες που θα πάρουν στο πρωτάθλημα της σεζόν 2016-17.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Τη νέα σεζόν σύμφωνα με όσα είχαν προβλεφθεί από την περσινή προκήρυξη της διοίκησης Λασκαράκη τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν με ένα όμιλο στην Α’ κατηγορία και δύο στη Β’ καθώς αλλάζει το αποτυχημένο μοντέλο με τα 2/3 των ομάδων να αγωνίζονται στην μεγάλη κατηγορία.

Συνεπώς, τη νέα αγωνιστική χρονιά η Α’ ΕΠΣΘ θα διεξαχθεί με 16 ομάδες οι οποίες είναι οι εξής: Πύρασος, Γ.Σ. Αλμυρού, Ηρακλής, Σαρακηνός, Αγία Παρασκευή, Α.Ε. Διμηνίου, Αίας Σούρπης, Ακρόπολη, Απόλλων Καναλίων, Αρης Μελισσατίκων, Διαγόρας, Θησέας Αγριάς, Παγασητικός, Πρωτεσίλαος Πτελεού, Σκιάθος, Σκόπελος.

Στην Β’ κατηγορία που θα χωριστεί σε δύο ομίλους, θα παίξουν οι ομάδες: Μαγνησιακός, Ανθιμος Γαζής, Δύναμις, Εθνικός, Ελευθεριακός, Ενωση Λεχωνίων / Νηλέα, Ιάσων Αλλης Μεριάς, Κένταυρος Ν. Πηλίου, Μακρινίτσα, Νέοι Αθλητές Νίκης, Τοξότης, Δάφνη, Πανιώνιος, Πηλέας, Αθλητική Ενωση 2002, Δήμητρα Ευξεινούπολης, Μικροθήβες, Αθλος, Αχιλλέας Αχιλλείου, Αργοναύτες, Αγχίαλος, Μυρμιδόνες, Αγία Αννα και ίσως και κάποια άλλη αν επανενεργοποιηθεί. Από τη σύνθεση της κατηγορίας φαίνεται πως δεν μπορεί να υπάρξουν δύο όμιλοι με γεωγραφικά κριτήρια καθώς είναι πολύ λιγότερες αυτές της νοτιοδυτικής μαγνησίας και έτσι η Ενωση ζητά προτάσεις και απόψεις από τις ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΘ: «Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 και της διεξαγωγής του Πρωταθλήματος της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας σε δύο (2) ομίλους, καλούνται τα εμπλεκόμενα Σωματεία – Μέλη μας όπως, εντός χρονικού διαστήματος επτά (7) ημερών (1-7/7/2016), εάν το επιθυμούν, προσέλθουν στα γραφεία της Ενωσης (Ροζού 17 με Ερμού) και μας καταθέσουν εγγράφως τις προτάσεις – απόψεις τους για τον επιμερισμό των συμμετεχουσών ομάδων στους δύο ομίλους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου