ΤΟΠΙΚΟ

Πέφτει η αυλαία στην ΕΠΣΘ

πέφτει-η-αυλαία-στην-επσθ-839646

Φινάλε το σαββατοκύριακο και στη Β’ κατηγορία

Πέντε παιχνίδια το απόγευμα του Σαββάτου και ένα το πρωί της Κυριακής περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Β’ τοπικής κατηγορίας. Οι δύο ομάδες που βρίσκονται όλη σεζόν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, Ακρόπολη και Παγασητικός, παίζουν μεταξύ τους την Κυριακή στις 11 π.μ. στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ, όπου θα πανηγυρίσουν μαζί την άνοδό τους στην Α’ ΕΠΣΘ.

Με τη λήξη του αγώνα θα γίνει και η απονομή του κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ομάδα του Σέσκλου. Οσον αφορά τους υπόλοιπους αγώνες που εκεί υπάρχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όπως φαίνεται όλα θα κριθούν το Σάββατο.

Και αυτό γιατί αν η ένσταση που κατέθεσαν από κοινού Μαγνησιακός και Δήμητρα γίνει αποδεκτή από το διαιτητικό δικαστήριο τότε την άνοδο θα πάρουν και δύο ακόμη ομάδες, η τρίτη και η τέταρτη της βαθμολογίας.

Ο τρίτος της βαθμολογίας, Τοξότης, δεν αγωνίζεται αφού θα κάνει το ρεπό του και θα περιμένει την εξέλιξη των παιχνιδιών Κένταυρος Ν.Π. – Ανθιμος και Ν.Α. Νίκης – Ιάσονας Α.Μ. Η ομάδα των Μηλεών όπως και οι Νέοι Αθλητές βρίσκονται κάτω από τον Τοξότη σε απόσταση δύο βαθμών.

Ετσι, σε περίπτωση που και οι δύο κερδίσουν θα τερματίσουν στην τρίτη και τέταρτη θέση με αποτέλεσμα να αφήσουν πίσω τον Τοξότη. Σε αντίθετη περίπτωση ο Τοξότης θα μείνει στην τετράδα. Βέβαια, όλα τα παραπάνω θα ισχύουν μόνο εάν γίνει αποδεκτή η ένσταση.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Μεθαύριο, Σάββατο 4/6

Γηπ. Κάτω Γατζέας, 5μ.μ., Κένταυρος Ν.Π. – Ανθιμος Γαζής
Γηπ. Λεχωνίων, 5μ.μ., Λεχώνια – Αργοναύτες
Γηπ. Βοηθητικό ΕΑΚ, 5μ.μ., Εθνικός – Μακρινίτσα
Γηπ. Πορταριάς, 5μ.μ., Ελευθεριακός – Δύναμις
Γηπ. Π. Μαγουλάς, 5μ.μ., Ν. Α. Νίκης – Ιάσων Α.Μ.

Κυριακή 5/6

Γηπ. Βοηθητικό ΕΑΚ, 11π.μ., Παγασητικός – Ακρόπολη
Ρεπό: Τοξότης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου