ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παραμονή για Κόλα, υπό προϋποθέσεις ο Μέτσε

παραμονή-για-κόλα-υπό-προϋποθέσεις-ο-μ-826422

Για την ομάδα της Νίκης Βόλου, ενώ η Λέσχη Φίλων στηρίζει Τζήμα

Ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Κλέβι Κόλα και Νέτι Μέτσε, με τον δεύτερο να έχει όρο στη συμφωνία, πως αν βρεθεί ομάδα από το εξωτερικό θα μπορεί άμεσα να αποδεσμευθεί από τους κυανόλευκους. Την ίδια ώρα με ανακοίνωσή της η Λέσχη Φίλων της Νίκης Βόλου στηρίζει τον Θανάση Τζήμα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά την ανακοίνωση παραμονής του Γιώργου Ναουμίδη, οι κυανόλευκοι προχωρούν όσο γίνεται πιο γρήγορα στις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών, που αγωνίστηκαν πέρυσι με την ομάδα της Νίκης Βόλου.

Ετσι σειρά πήραν χθες οι Κλέβι Κόλα και Νέτι Μέτσε, με τον τελευταίο ωστόσο να βάζει όρο στη συμφωνία, πως εφόσον βρεθεί ομάδα από το εξωτερικό η οποία θα επιθυμήσει να τον εντάξει στο δυναμικό της, τότε θα μπορεί να αποδεσμευθεί. Κάτι ανάλογο άλλωστε υπήρχε και πέρυσι, όμως ο Μέτσε παρέμεινε μέχρι τέλους στα κυανόλευκα.

Ο 23χρονος μέσος Κλέβι Κόλα αποκτήθηκε πέρυσι από την ομάδα του Μαγνησιακού και αγωνίστηκε κυρίως στη θέση του επιτελικού μέσου. Συνολικά μέτρησε 26 αγώνες και 929 λεπτά συμμετοχής, ξεκινώντας ως βασικός σε εννέα παιχνίδια, ενώ σημείωσε και ένα τέρμα. Από την άλλη ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, Νέτι Μέτσε, συμμετείχε σε 25 αγώνες, από τους οποίους στους 14 ως βασικός, έχοντας 1.379 λεπτά συμμετοχής όπως και τέσσερα τέρματα.

Σημειώνεται πως στόχος του Μέτσε είναι να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα και εφόσον αυτό συμβεί άμεσα και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τότε θα μπορέσει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ολλανδία.

Στην ανακοίνωση του κ. Τζήμα αναφέρεται: «Ανακοινώνεται επίσημα από τον πρόεδρο Σάκη Τζήμα και την Δ.Ε. η ανανέωση του Κλεβί Κόλα καθώς και του Νέτι Μέτσε σε περίπτωση μη μετακίνησης του δεύτερου σε ομάδα του εξωτερικού».

Πέρα από τους Ναουμίδη, Κόλα, Μέτσε, Βουρδάκη, Ματθαίου, παίκτες της Νίκης είναι και οι Κόκκας, Τσιουρέλης. Οσον αφορά την περίπτωση του προπονητή τερματοφυλάκων, που δεν ανακοινώθηκε μέχρι την Παρασκευή, οι Κώστας Γρηγοριάδης, Βαγγέλης Μύθυμης και Χρήστος Κοντοβάς βρίσκονται σε συζητήσεις.

Λέσχη υπέρ Τζήμα

Στην ανακοίνωσή της η Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου 1924 στηρίζουν το νέο αφεντικό της ποδοσφαιρικής ομάδας: «Στήριξη στον κ. Τζήμα με στόχο να συνεχίσουμε την ιστορία μας και να παραδώσουμε την Νίκη Βόλου 1924 πιο μεγάλη στα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Φίλοι της Νίκης Βόλου σας ενημερώνουμε ότι η λέσχη φίλων της ομάδος μας, μετά την αποδεδειγμένη στήριξη που παρείχε σε όλες τις προηγούμενες διοικήσεις, αλλά και στην φετινή προσπάθεια ανασυγκρότησης που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2015 με την ενεργή συμμετοχή της και την οικονομική της στήριξη τόσο στο «φλέγον» θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ, όσο και στην μίσθωση για 3 χρόνια των εγκαταστάσεων του ΟΣΕ, σε συνεργασία και συμμετοχή πάντα θεσμικά με την διοίκηση του ερασιτέχνη Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ, αποφάσισε στην πρόσφατη έκτακτη γενική συνέλευση των μελών της τα κάτωθι: Την στήριξη και ενεργή συμμετοχή στην διοίκηση του κ. Τζήμα, αφού διαπιστώσαμε σε συνάντηση που είχαμε μαζί του, πλήρη ταύτιση απόψεων σε θέματα αρχής όπως:

Σεβασμός στο όνομα, τα χρώματα και τα σύμβολα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924, της πρώτης ομάδος που εκπροσώπησε ιστορικά την Θεσσαλία στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μπάσκετ στην μεγάλη κατηγορία, ώστε με τους πρωταγωνιστικούς στόχους που τέθηκαν να επανέλθει η ομάδα της πόλης μας στη μεγάλη κατηγορία όπως άλλωστε της αρμόζει με βάση την δυναμική του κόσμου της, το μέγεθος και την ιστορία της, μέσα όμως από στέρεες βάσεις, την ανάπτυξη των υποδομών, υπομονή, οργάνωση, συγκεκριμένο πλάνο και χρονοδιάγραμμα και άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις, ώστε να την παραδώσουμε πιο μεγάλη στα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Η επιφυλακτικότητα που πηγάζει από το παρελθόν δεν μπορεί να επηρεάζει το παρόν και να εμποδίζει το μέλλον της ομάδας μας κ. Τζήμα! Η λέσχη φίλων της Νίκης Βόλου 1924 σας καλωσορίζει στην όμορφη πόλη του Βόλου, θα είμαστε δίπλα σας ώστε η αγαπημένη μας ομάδα, μέσα από ενότητα, να πορευτεί με επιτυχίες στο 5ετές πλάνο που έχετε εκπονήσει! Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου 1924 της ανόθευτης διαχρονικής αξίας του αθλητισμού και του πολιτισμού της Μαγνησίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου