ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συνέχεια με Κόκκα και Τσιουρέλη

συνέχεια-με-κόκκα-και-τσιουρέλη-826623

Για την ομάδα της Νίκης Βόλου που θέλει να τελειώνει όσο δυνατόν νωρίτερα

Σε πολλά μέτωπα κινούνται τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου, θέλοντας όσο το δυνατόν νωρίτερα να έχουν «κλείσει» με τους ποδοσφαιριστές από τη Μαγνησία και στη συνέχεια να ρίξουν το βάρος και σε παίκτες από το πάνω ράφι…

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι ανανεώσεις με τους παλιούς, αλλά και οι συμφωνίες με τους νέους ποδοσφαιριστές δείχνουν τη συγκεκριμένη στιγμή να έχουν προτεραιότητα για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία μπήκε με το δεξί ανανεώνοντας τον αριστεροπόδαρο αμυντικό Γιώργο Ναουμίδη.

Επόμενη κίνηση των κυανόλευκων ήταν η προσθήκη του Βαλάντη Κόκκα, ο οποίος πέρυσι πραγματοποίησε μία γεμάτη σεζόν με την ομάδα του Δωτιέα Αγιάς, βρισκόμενος μάλιστα δύο φορές απέναντι στη Νίκη Βόλου, ομάδα από την οποία ξεκίνησε και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Γεννημένος στις 10 Μαρτίου 1992 ο 24χρονος σήμερα αμυντικός αγωνίστηκε σε τοπικό επίπεδο με την ομάδα της Ακρόπολης Σέσκλου και από εκεί μεταπήδησε στην Αγχίαλο και τον Πύρασο, όπου παρέμεινε για δύο χρόνια. Από την Αγχίαλο επόμενος προορισμός ήταν το Βελεστίνο και ο Ρήγας Φεραίος, από τον οποίο μεταπήδησε στην Αγιά και το Δωτιέα, μετρώντας συνολικά τρεις συνεχόμενες σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα την περίοδο 2013-14 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ρήγα Φεραίου, μετά τη Δ’ Εθνική, έχοντας 15 συμμετοχές και ένα γκολ, για να ακολουθήσουν δύο χρόνια με το Δωτιέα Αγιάς στη Γ’ Εθνική, όπου την περίοδο 2014-15 μέτρησε 14 παρουσίες και την περασμένη 26 με ένα τέρμα.

Αρκετά δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και με ύψος 1.91 εκ. ο Κόκκας στο ξεκίνημα της καριέρας του αγωνίζονταν και ως αμυντικός μέσος αλλά και ως δεξί μπακ, όμως τελευταία έχει καθιερωθεί ως κεντρικός αμυντικός.

Κόκκας: «Σπίτι μου η Νίκη Βόλου»

Με το κλείσιμο της συμφωνίας ο Βολιώτης αμυντικός μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για την επιστροφή του σε πάτρια εδάφη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Οταν έχεις ξεκινήσει τα πρώτα σου βήματα σε μία ομάδα και δεν σου δίνεται η ευκαιρία να αποτελέσεις μέλος της σίγουρα υπάρχει πάντα μια επιθυμία και μία νοσταλγία.

Κάνοντας τα πρώτα μου βήματα στη Νίκη Βόλου δεν έκρυψα ποτέ την επιθυμία να επιστρέψω σε αυτό το γήπεδο και πιστεύω πως πλέον είμαι πιο ώριμος και έμπειρος από ποτέ, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα της καρδιάς μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μπίλη που μου δίνει αυτή τη δυνατότητα όπως φυσικά και τον πρόεδρο κ. Τζήμα και θα κάνω τα πάντα προκειμένου να μην τους απογοητεύσω. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε προετοιμασία και να βρεθώ και πάλι στο γήπεδο, που έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα και από εκεί και πέρα να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα».

Ακολουθεί και ο Τσιουρέλης

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται και η συμφωνία με τον Κώστα Τσιουρέλη, με τον Βολιώτη μέσο και πρώτο σκόρερ του Πυράσου την περσινή σεζόν να τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση των κυανόλευκων και να αποτελεί επί της ουσίας τη δεύτερη μεταγραφή για την ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη.

Γεννημένος στις 27/09/87 οι μετοχές του ανέβηκαν κατακόρυφα την περασμένη σεζόν, όταν και είχε 31 παρουσίες αλλά και 8 τέρματα με την ομάδα της Νέας Αγχιάλου στην οποία παρέμεινε μετά την πρώτη χρονιά όταν επίσης στη Γ’ Εθνική είχε 22 συμμετοχές με ένα όμως τέρμα.

Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού και επιτελικού μέσου, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να παίξει και από τα άκρα εφόσον του ζητηθεί.

Ο Τσιουρέλης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου για να ακολουθήσουν στη συνέχεια Αναυρος, Τοξότης, Β’ ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου, Ιάσονας Αλλης Μεριάς, Β’ ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου, Ενωση Λεχωνίων-Νηλέα, Εθνικός, ΑΕ Διμηνίου και Πύρασος.

Μετά τις παραπάνω κινήσεις στη Νίκη Βόλου θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη και η παραμονή των Στέργιου Αλεξανδρή, Σταύρου Βουρδάκη και Αγγελου Ματθαίου, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις και με τον Κώστα Κυπτίου. Οσον αφορά την περίπτωση του Γιάννη Κορέτα έγινε μία πρώτη επαφή αλλά η επιστροφή του επιθετικού του Ρήγα Φεραίου παραμένει ανοιχτή.

Στη Σαντορίνη ο Μπακάλης

Ενα από τα ονόματα που «έπαιξαν» για τη Νίκη Βόλου ήταν και αυτό του Πάρη Μπακάλη, αλλά ο πρώην μέσος της Νίκης Βόλου δεν θα βρει λιμάνι και πάλι στο Βόλο, μιας και θα συνεχίσει σε εκείνο της Σαντορίνης για χάρη του Πανθηραϊκού.

Συνέχεια το 2ο Basketball Camp

Για τρίτη και τελευταία μέρα συνεχίζεται σήμερα το 2ο προπονητικό Basketball Camp της Νίκης, που διεξάγεται στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Πολιτιστικού Αλσους της Νέας Ιωνίας. Το σημερινό πρόγραμμα – αυλαία:

09:00-09:45 Προπόνηση πάσας και ντρίµπλας
09:45-10:00 Διάλειμμα – Χυµός + Σάντουιτς
10:00-10:30 Ομιλία του ιατρού καρδιολόγου κ. Σαράκη Β.
10:30-10:45 Διάλλειμα
10:45-12:00 Προπόνηση και διαγωνιστικό παιχνίδι λέι άπ
18:15-19:00 1VS1 καταστάσεις επίθεση & άμυνα
19:00-19:15 Διάλειμμα
19:15-19:45 Σακκόπουλος Ι.: Αντιμετώπιση διαστρέμματος
19:45-21:00 3vs3 Επίθεση & άµυνα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου