ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ξεκίνησε ανανεώσεις… κινήσεις… και όνειρα

ξεκίνησε-ανανεώσεις-κινήσεις-και-ό-826828

Για έναν ακόμη χρόνο παίκτης της Νίκης Βόλου θα είναι ο Γιώργος Ναουμίδης

Ξεκίνησαν οι κινήσεις δημιουργίας μιας νέας δυνατής ομάδας στη Νίκη Βόλου με συζητήσεις, ανανεώσεις, μεταγραφικούς στόχους, ενώ ο Σάκης Τζήμας σκέφτεται ενα γήπεδο… όνειρο!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το πρώτο ευχάριστο της χθεσινής μέρας ήταν ότι παίκτης της Νίκης θα συνεχίσει να είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Ναουμίδης που συμφώνησε με συνοπτικές διαδικασίες με την πρόταση που του έγινε.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός που αποτέλεσε την κολόνα της περσινής αμυντικής γραμμής δεν δυσκολεύτηκε να πει το «ναι» μετά τη συζήτηση που είχε με τον Λεωνίδα Μπίλη καθώς το πλάνο τόσο του προπονητή όσο και του Σακη Τζήμα τον κάλυψαν απόλυτα.

Ετσι η Νίκη Βόλου με τον Γιώργο Ναουμίδη βάζει τις βάσεις μίας ισχυρής αμυντικής γραμμής, μίας γραμμής που οι επόμενες κινήσεις θα δείξουν πως θα αποτελέσει το δυνατό χαρτί απέναντι στον ανταγωνισμό της κατηγορίας. Να σημειώσουμε πως ο 23χρονος αμυντικός είχε και άλλες προτάσεις από ομάδες αλλά συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα.

Στο μεταξύ συνάντηση με τον Χρήστο Ελευθεριάδη είχε εκτός Βόλου ο προπονητής της Νίκης Λεωνίδας Μπίλης στο πλαίσιο των επαφών με τους παίκτες που τελείωσαν την περσινή σεζόν στους κυανόλευκους.

Ο βραχύσωμος μέσος έδειξε θετική διάθεση, αν και επισήμανε ότι ψάχνει να βρει ομάδα της Football League να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ πλέον η Νίκη θέλει να ανανεώσει με τους 11 από τους 15 που τελείωσαν την χρονιά.

Πέρα από τις επαφές για τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών προχωρούν και κάποιες περιπτώσεις μεταγραφικών στόχων και ο Βαλάντης Κόκκας που ξεκίνησε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία της Νίκης αλλά ποτέ δεν αγωνίστηκε με τη φανέλα της πρώτης ομάδας είναι ένας από τους στόχους. Ακρόπολη, Πύρασος, Ρήγας Φεραίος και Δωτιέας Αγιάς οι σταθμοί στη μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του καριέρα και έχοντας γνώση από τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής πιθανότατα τώρα θα ντυθεί στα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας, της Νίκης Βόλου. Η συμφωνία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όπως δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως ο υψηλόσωμος στόπερ θα δώσει τα μέγιστα για την επιστροφή της Νίκης στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Στο μεταγραφικό πλάνο είναι και ο Βολιώτης μέσος Κώστας Τσιουρέλης που είναι 29 ετών και φέτος έπαιξε και στα 31 ματς του Πυράσου, σημειώνοντας 8 γκολ, ενώ γίνεται λόγος και για επιστροφή στη Νίκη του Γιάννη Κορέτα από τον Ρήγα Φεραίο.

Εγκριση στο πλάνο

Συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Νίκης είχε ο Σάκης Τζήμας προχθές Τετάρτη στα γραφεία του Συλλόγου. Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας παρουσίασε το αναλυτικό πλάνο στα μέλη του Δ.Σ. ώστε να υπάρξει οριστική συμφωνία χωρίς να υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα και ασάφειες.

Η πρόταση του κ. Τζήμα εγκρίθηκε με την απόλυτη πλειοψηφία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και πλέον ο Κατερινιώτης επιχειρηματίας είναι και επίσημα ο νέος διοικητικός ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης που αμέσως μετά είχε συνάντηση με μέλη της Λέσχης Φίλων της Νίκης, ενώ χθες παρουσίασε και το τι οραματίζεται για το γήπεδο. «Μάθε από τα όνειρά σου αυτό που σου λείπει ΚΑΙ κάντο πράξη. Να που ήταν πολλών όνειρο!». Με αυτή τη φράση ο νέος ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου Θανάσης Τζήμας παρουσίασε μια αρχική απεικόνιση του νέου γηπέδου που οραματίζεται να κατασκευάσει για τη βολιώτικη ομάδα με τις φωτογραφίες εικονικής απεικόνισης του γηπέδου να είναι εντυπωσιακές.

Ευχαριστίες για τους χορηγούς

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους εκείνους που βοήθησαν χορηγικά αλλά και με άλλους τρόπους για την διεξαγωγή του 2ου Basketball Camp της Νίκης Βόλου, εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή καλαθοσφαίρισης του συλλόγου. Αναλυτικά:
«Πριν την έναρξη του 2ου Basketball Camp της Νίκης Βόλου, το οποίο θυμίζουμε πως θα γίνει στα γήπεδα Μπάσκετ του Ελικοδρομίου Πάρκου Νέας Ιωνίας και αφορά αγόρια και κορίτσια της πόλης μας, ηλικίας από 6-16 ετών.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς και συμπαραστάτες μας σε αυτό το μπασκετικό τριήμερο:
Art Cafe Bar
CAFE PLUS
Gnet Volos
Rocco Γυράδικο
Wood Art Χρήστος Μπασματζής
Γιαννόπουλος Παντελής Καλλιτεχνικός Διευθυντής
Δεμίρης Κρέατα
Δημόπουλος Μεταλλικά Επιπλα – διακοσμητικά
Δρυαδων Γευσεις Παραδοσιακή Ταβέρνα
Καραγεώργος Κρέατα
Καραφίλογλου & Σαλιάρης Ο.Ε. Εμπόριο οίνων και ποτών
Μήτσιος Παναγιώτης Φαρμακείο
Μπακαλόγατος Παραδοσιακό Μεζεδοπωλείο
Ποδηλάτισσα Cafe
Πελεκούδας & ΣΙΑ Ο.Ε. Κατασκευές αλουμινίου & σιδήρου
Τουτουτζόγλου Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων
Τουτουντζόγλου Μαρμάρου Τέχνη.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την διεύθυνση του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ και συγκεκριμένα τους κ.κ. Βλιώρα Γιώργο και Καπουρνιώτη Μιχάλη για την πολύτιμη βοήθειά τους προκειμένου να ξεπεραστούν προβλήματα που αφορούσαν την ευκολία χρήσεως των εγκαταστάσεων στις οποίες θα γίνει το Basketball Camp.

Ετοιμαστείτε να ζήσουμε πανέμορφες μπασκετικές στιγμές, να γνωρίσουμε το άθλημα, να κάνουμε φίλους και να κλείσει αυτό το τριήμερο με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη όλων μας».
Το 2ο Basketball Camp θα διεξαχθεί έως 25 Ιουνίου και κάθε μέρα θα γίνονται διαγωνιστικά παιχνίδια με πλούσια δώρα στους νικητές.

Το σημερινό πρόγραμμα
18:15-19:00 Η αξία των αποστάσεων στο µπάσκετ
19:00-19:15 Διάλειμμα – Χυµός + Σάντουιτς
19:15-19:45 κ. Γράτσος: Προσανατολισµός
19:45-21:00 Προπόνηση σουτ και διαγωνιστικό παιχνίδι ελεύθερων βολών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου