ΤΟΠΙΚΟ

Διαιτητής ο Θεοχάρης στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΘ

διαιτητής-ο-θεοχάρης-στον-τελικό-κυπέ-904473

Η Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε τους διαιτητές του σημερινού τελικού Κυπέλλου ΕΠΣΘ στο Στάδιο του Αλμυρού ανάμεσα σε Αγία Αννα και Πύρασο (16.30). Ο Δημήτρης Θεοχάρης, που αύριο Κυριακή έχει οριστεί και στο ματς της Σούπερ Λιγκ 2 Ρόδος-Καραϊσκάκης, θα διευθύνει την αναμέτρηση, έχοντας ως βοηθούς τους Παναγιώτη Σακκά και Σταύρο Σαμρά, ενώ τέταρτος θα είναι ο Στέλιος Χαλβατζάκος.

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας ενημέρωσε και για την διαδικασία εισόδου των φιλάθλων για τον Τελικό Κυπέλλου, τονίζοντας τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από το εκδοτήριο του Σταδίου με ώρα έναρξης 15:30.

Απαραίτητη προϋπόθεση για αγορά εισιτηρίων είναι να έχουν πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή πιστοποιητικά νόσησης covid-19.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι: 5€

Ελεύθερη είσοδος θα υπάρξει για όλες τις γυναίκες καθώς και για τα ανήλικα παιδιά.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή την άδεια παραμονής), καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου.
• Αναφορικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
• Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια πριν από την είσοδο των θυρών.
• Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την άφιξή στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.

Θα ψηφιστεί και MVP

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας καθιερώνει τον τίτλο του Καλύτερο παίκτη (MVP) του Τελικού Κυπέλλου και η βράβευση του θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος του αγώνα.

Η διαδικασία ανάδειξης θα γίνει μέσω ψηφοφορίας των διαπιστευμένων δημοσιογράφων που θα καλύψουν τον Τελικό Κυπέλλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου