ΤΟΠΙΚΟ

Με την ευχή για πολύ κόσμο η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό

με-την-ευχή-για-πολύ-κόσμο-η-συνέντευξ-904581

Συνέντευξη Τύπου δόθηκε σήμερα στο δημαρχείο Αλμυρού για τον αυριανό τελικό του Κυπέλλου (16.30) στο στάδιο Αθ. Ραγάζος του Αλμυρού ανάμεσα στην Αγία Αννα και τον Πύρασο.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο δήμαρχος Αλμυρού, κ. Χατζηκυριάκος, που ανέφερε ότι με ιδιαίτερη χαρά δέχθηκαν την πρόταση της ΕΠΣΘ να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου στον Αλμυρό και συνεχάρη τις δύο ομάδες που προκρίθηκαν, ευχόμενος να ευχαριστηθούν όλοι το ποδόσφαιρο που θα παιχτεί. «Μετά από πολλά χρόνια γίνεται ένας τελικός στον Αλμυρό (σ.σ. μετά το 2004) και κάνω έκκληση στους φιλάθλους να έρθουν να δουν το ματς, γιατί ένας αγώνας έχει αξία, όταν τον παρακολουθούν πολλοί φίλαθλοι», συμπλήρωσε.

Από τη μεριά του ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, κ. Καλόγηρος, είπε: «Είναι γιορτή της ΕΠΣΘ. Πήγα στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Λάρισας και είχε πάρα πολύ κόσμο και θέλω να δω το ίδιο και αύριο στον Αλμυρό. Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Αλμυρού για όσα έκανε».

Ακολούθως μίλησαν οι πρωταγωνιστές, δηλαδή οι δύο προπονητές και οι αρχηγοί των δύο φιναλίστ.

Ο τεχνικός της Αγίας Αννας, Νίκος Αθανασιάδης, επεσήμανε: «Είναι τιμή για μας να βρισκόμαστε για πρώτη φορά στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Χάσαμε το πρωτάθλημα από τον Πύρασο, που είναι μία πολύ καλή ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή κι αυτός είναι ένας λόγος που μας πεισμώνει περισσότερο, για να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Εχουμε δουλέψει πολύ γι’ αυτό το παιχνίδι και οι παίκτες είναι έτοιμοι. Όταν μιλάμε για έναν τελικό, έχει μεγάλη σημασία η θέληση. Και οι δύο ομάδες έχουν πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και θα παίξει ρόλο και η τύχη».

Σε ό,τι αφορά στον Γιάννη Σιαμέτη, προπονητή του Πυράσου, τοποθετήθηκε ως εξής: «Θα αγωνιστούμε σε έναν τελικό στο μέρος που μεγάλωσα. Είμαι πολύ τυχερός και χάρηκα, όταν έμαθα ότι το παιχνίδι θα γίνει στον Αλμυρό. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, που έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι από κάθε αντίπαλο και φάνηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σ’ έναν τελικό μπορεί να γίνει οτιδήποτε, αλλά είμαι αισιόδοξος. Θέλουμε το νταμπλ, για να πάμε με την καλύτερη ψυχολογία στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική».

Ο αρχηγός της Αγίας Αννας, Γιάννης Βέργος, δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε το ματς ως γιορτή. Είναι μια ιστορική μέρα για μας, αφού είναι η πρώτη μας συμμετοχή μας σ’ έναν τελικό Κυπέλλου και θέλουμε πάρα πολύ να πάρουμε το τρόπαιο. Είναι το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και θέλουμε όσο τίποτε να το κερδίσουμε. Σεβόμαστε την ομάδα του Πυράσου, αλλά επιθυμούμε σιγά-σιγά να γράψουμε τη δική μας ιστορία».

Τέλος, ο αρχηγός του Πυράσου, Νίκος Μπασδάνης, ανέφερε: «Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας μάς ξέρουν και τους ξέρουμε κι εμείς. Θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο και να βγούμε και στη Γ’ Εθνική. Εύχομαι να είμαστε εμείς που θα χαρούμε στο τέλος».

ΧΡ. ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου