ΤΟΠΙΚΟ

Ηττήθηκε στη Φιλιππούπολη ο Ηρακλής

ηττήθηκε-στη-φιλιππούπολη-ο-ηρακλής-841738

Την πέμπτη ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές γνώρισε ο Ηρακλής στη Φιλιππούπολη από τον Απόλλωνα Λάρισας, που κλείδωσε εκτός από την άνοδο στη Γ’ Εθνική και την πρώτη θέση στον 6ο όμιλο και θα τον ακολουθήσει και ο Διαγόρας Σεβαστής από την Κατερίνη.

Οι κυανόλευκοι παραδόθηκαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου, έχοντας όμως κάποιες ευκαιρίες για να φτάσουν κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος. Το σκορ άνοιξε ο Κυριάκος με απευθείας χτύπημα φάουλ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων από την άσπρη βούλα, σε χέρι του Μοράλες. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με σουτ ο Παλάσκας. Οι Βολιώτες είχαν μία καλή φάση στο 32ο λεπτό από γυριστό σουτ του Τσελεπή που πέρασε άουτ. Ακόμη, την ίδια κατάληξη είχαν τα σουτ των Τσουκάλη, Ασλάνογλου, Βουρδάκη και Τζήμα στην επανάληψη της αναμέτρησης.

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΗΡΑΚΛΗΣ 3-0

5η αγωνιστική – Πρωτ. Πρωτ. ΕΠΣ

Σκόρερ: (31’, 53’ πεν. Κυριάκος, 84’ Παλάσκας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Κουρδής, Αντωνόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γεωργούλης, Φλώρος, Χατζής, Παλάσκας, Κολοβός (46’ Κουβελάς), Νάστας (67’ Ιωαννίδης), Κυριάκος (75’ Κούρο), Σκούπρας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΟΛΟΥ (Γιάννης Φασουράκης): Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς (55’ Ασλανογλου), Ζαρίφης, Μοράλες, Φέζο, Νούσιας (70’ Βουρδάκης), Γκάγκας, Τσελέπης (75’ Τζήμας), Τσουκάλης, Μόσιος.

Αποτελέσματα (5η)

Απόλλων Λάρισας – Ηρακλής Βόλου . .3-0

Διαγόρας Σεβαστής – Α.Ο. Σελλάνων . .4-0

Βαθμολογία Θ. Ομάδα Γ. Β.

1. Απόλλων Λάρισας . . . . . . . . . .10-2 . .13

2. Διαγόρας Σεβαστής . . . . . . . .10-3 . .11

3. Α.Ο. Σελλάνων . . . . . . . . . . . . .3-9 . . .4

4. Ηρακλής Βόλου . . . . . . . . . . .3-12 . . .0

Επόμενη (6η)

Ηρακλής Βόλου – Α.Ο. Σελλάνων

Απόλλων Λάρισας – Διαγόρας Σεβαστής

ΚΩΝ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου