ΤΟΠΙΚΟ

Στο «Π. Μαγουλάς» με Σεβαστή ο Ηρακλής

στο-π-μαγουλάς-με-σεβαστή-ο-ηρακλής-843854

Οι πρωταθλητές της ΕΠΣΘ αγωνίζονται σήμερα στις 5 μ.μ. με στόχο την πρώτη νίκη

Να δώσει τέλος στο κακό σερί από την έναρξη των μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική θα επιδιώξει η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη. Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής υποδέχεται τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Πιερίας, Διαγόρα Σεβαστής, στο Π. Μαγουλάς στις 5 μ.μ.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν κατάφερε να συλλέξει βαθμούς ο Ηρακλής στον πρώτο γύρο του μίνι πρωταθλήματος και για το λόγο αυτό η σημερινή αναμέτρηση θα είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους κυανόλευκους να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς. Η ομάδα έκανε χθες μία μόλις προπόνηση στο γήπεδο της Νίκης, αφού μετά την κυριακάτικη αναμέτρηση ο τεχνικός έδωσε ρεπό μίας ημέρας στους ποδοσφαιριστές του.

Οι Βολιώτες έχουν αξιόλογη εικόνα εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά τους λείπει η ουσία. Στην Καρδίτσα ήταν η πρώτη φορά που κράτησαν χαμηλά το παθητικό, δεχόμενοι μόλις ένα γκολ. Στα πρώτα δύο παιχνίδια δέχτηκαν τρία τέρματα.

Το βολιώτικο σύνολο έχει «κολλήσει» στο μηδέν και στόχος πλέον είναι παίκτες που δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής έως τώρα να αγωνισθούν στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια. Την Κυριακή κόντρα στον Α.Ο. Σελλάνων προσπάθησαν να πάρουν έστω και το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος. Το σημερινό ματς θα είναι αρκετά δύσκολο καθώς ο Διαγόρας Σεβαστής έχει ένα αξιόλογο ρόστερ και θέλει να καταλάβει μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Στο πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο του Βατανιακού οι Βολιώτες ηττήθηκαν 3-1.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Φέζο και Σουλιώτη που έχουν μικροενοχλήσεις, ωστόσο συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή, την οποία αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ανατολής, Ασλάνογλου, Θάνος, Κοντοβάς, Πολυμέρου, Ντούρο, Σουλιώτης, Μοράλες, Τζιόλας, Ζαρίφης, Φέζο, Γκάγκας, Μόσιος, Τσουκάλης, Τσελεπής, Νούσιας, Τζήμας, Μόκιας, Σοροβόλας.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Φασουράκης μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τον σημερινό αγώνα: «Δίνουμε ένα ματς όπως όλα τα άλλα. Θα παραταχθούμε στο γήπεδο με την ίδια φιλοσοφία, δηλαδή να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και το κοινό μας να ευχαριστηθεί το παιχνίδι. Ωστόσο, οι στόχοι μας είναι διαφορετικοί απ’ ό,τι αρχικά, καθώς οι ελπίδες μας να καταλάβουμε τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην άνοδο είναι μόνο μαθηματικές. Ετσι, στόχος μας είναι στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια να αγωνιστούν παιδιά που δεν είχαν πάρει αγωνιστικό χρόνο στα προηγούμενα παιχνίδια έτσι ώστε να αποκομίσουν εμπειρίες. Επίσης, στόχος μας είναι να πάρουμε ό,τι μπορούμε παράλληλα από αυτά τα παιχνίδια έτσι ώστε να μην ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα δίχως βαθμούς».

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ την σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Σημαιάκης Απόστολος από την ΕΠΣ Χαλκιδικής. Βοηθοί του θα είναι οι Κελάζογλου Γιώργος και Χριστάκογλου Γιώργος από την ίδια Ενωση. Ακόμη παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Διαμαντόπουλος Λουκάς από την Μακεδονία.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής
(Σήμερα, 5 μ.μ.)

Ηρακλής Βόλου – Διαγόρας Σεβαστής
(Σημαιάκης, Κελάζογλου, Χριστάκογλου)

Α.Ο.Σελλάνων – Απόλλων Λάρισας
(Μιχαϊλίδης, Μάνασης, Παγουράς)

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα ΓΚΟΛ Β.
1. Απόλλων Λάρισας 5-2 7
2. Διαγόρας Σεβαστής 4-2 5
3. Α.Ο. Σελλάνων 3-3 4
4. Ηρακλής Βόλου 2-7 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου