ΤΟΠΙΚΟ

Συνεχίζει στον Πύρασο ο Στ. Αρσένος

συνεχίζει-στον-πύρασο-ο-στ-αρσένος-839651

Παραμένει στην τεχνική ηγεσία του Πυράσου ο Στέλιος Αρσένος συνεχίζοντας ως πρώτος προπονητής. Στο παρελθόν έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο της Νέας Αγχιάλου ως ποδοσφαιριστής, ως βοηθός προπονητή, ως προπονητής στην ακαδημία και φέτος και ως πρώτος τεχνικός.

Η ανακοίνωση του Πυράσου:

«Ανακοινώνεται πως προπονητής του Πυράσου για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 θα είναι ο Στέλιος Αρσένος, παραμένοντας στη θέση του. Για τη μεγάλη προσφορά του στο σύλλογο δεν χρειάζεται ιδιαίτερη αναφορά καθώς είναι γνωστή σε όλους και αποτελεί ξεχωριστό μέλος της οικογένειάς μας από τον Ιανουάριο του 2008. Εχοντας δουλέψει ως βοηθός προπονητή την προηγούμενη διετία, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στις 12 Απριλίου 2016.

Η διοίκηση αποφάσισε να εμπιστευτεί έναν νεαρό και φιλόδοξο τεχνικό για την προσεχή αγωνιστική περίοδο καθώς ο άριστος χαρακτήρας, η εργατικότητα, η συνέπεια, η προσήλωση στην ομάδα μας, οι γνώσεις είναι τα χαρακτηριστικά του Στέλιου Αρσένου.

Επιπλέον, είναι ο καταλληλότερος ώστε να εντάξει στο δυναμικό της πρώτης ομάδας τους νεαρούς παίκτες από την ακαδημία του Πυράσου, με τους οποίους δουλεύει τα τελευταία χρόνια και αναπτύσσει ως ποδοσφαιριστές. Ευχόμαστε στον Στέλιο κάθε επιτυχία, η διοίκηση του συλλόγου θα είναι δίπλα του σε ό,τι ζητηθεί ώστε μαζί να εκπληρώσουμε τους στόχους της νέας σεζόν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου