ΤΟΠΙΚΟ

«Συνεχίζουμε και θα τα καταφέρουμε»

συνεχίζουμε-και-θα-τα-καταφέρουμε-30658

Μετά την αποχώρηση Ξηροφώτου, ο Στέλιος Αρσένος μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ

Με την ξαφνική αποχώρηση του Στέφανου Ξηροφώτου από τον Πύρασο, ξεκίνησε η εβδομάδα για τους κυανόλευκους που έχουν μπροστά τους τρεις τελικούς. Η ομάδα την Κυριακή ταξιδεύει στη Φιλιππιάδα με μοναδικό στόχο τη νίκη, ενώ στο Βελεστίνο επικρατεί ηρεμία παρά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, αφού ο στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε και μαθηματικά.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά την ξαφνική αποχώρηση του Στέφανου Ξηροφώτου από τον Πύρασο, τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Στέλιος Αρσένος. Ο Βολιώτης τεχνικός στα δύο τελευταία ματς της ομάδας με Ρήγα και Καραϊσκάκη βρέθηκε στον πάγκο των κυανόλευκων δίνοντας οδηγίες, καθώς ο Ξηροφώτος ήταν τιμωρημένος με 15 μέρες εκτός γηπέδων από την ΠΕ/ΕΠΟ.

Ο προπονητής του Πυράσου μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ τόνισε πως η ομάδα συνεχίζει τη μάχη για την παραμονή: «Από την αρχή της χρονιάς φτιάξαμε μαζί την ομάδα με τον Στέφανο. Είμαστε αδερφικοί φίλοι, χτίσαμε μαζί την ομάδα αυτή από την αρχή φέτος, απλά για διάφορους λόγους αποφάσισε να αποχωρήσει και θα συνεχίσω εγώ τις επόμενες τρεις αγωνιστικές να βρίσκομαι στον πάγκο της ομάδας.

Εχουμε χρόνια πολλά μπροστά μας και θα μας δοθεί η ευκαιρία να ξανασυνεργαστούμε. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, περάσαμε τόσες δυσκολίες μαζί και του εύχομαι ό,τι καλύτερο στο επόμενό του βήμα, όποιο και αν είναι αυτό. Αλλά θέλω να τονίσω ότι παρά την ξαφνική αποχώρησή του η ομάδα θα συνεχίσει ακάθεκτη στο στόχο που έχει βάλει φέτος που είναι η παραμονή της στην κατηγορία. Η ομάδα την Κυριακή ταξιδεύει στη Φιλιππιάδα, που δίνει τον πρώτο από τους τρεις τελικούς που έχει μπροστά της. Θέλουμε τη βοήθεια όλων και κυρίως του κόσμου μας. Εχουμε ήδη κάνει γνωστό ότι θα βάλουμε πούλμαν για τη μεταφορά των φιλάθλων μας και ελπίζουμε να υπάρξει μεγάλη προσέλευση. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε γιατί η ομάδα μας είναι καλά δουλεμένη με αξιόλογο υλικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αρσένος.

Η προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς με τον Εθνικό ξεκίνησε χθες στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου, με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματισμό του Δημήτρη Στεφανή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου