ΤΟΠΙΚΟ

Τίμησαν τη μνήμη του Αντώνη Παππά

τίμησαν-τη-μνήμη-του-αντώνη-παππά-839627

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου, του Τοξότη και του Γ.Σ. Αλμυρού

Φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του Αντώνη Παππά, ο οποίος υπηρέτησε το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας από όλες τις θέσεις, έδωσαν χθες οι σύλλογοι παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, του Τοξότη και του Γ.Σ. Αλμυρού.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το τουρνουά ποδοσφαίρου έλαβε χώρα στο γήπεδο του ΕΑΚ στις 6 μ.μ. και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 8 μ.μ. Το παρών έδωσαν μεγάλοι ποδοσφαιριστές που θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να τιμήσουν τον Αντώνη Παππά. Το τουρνουά διεξήχθη υπό την αιγίδα του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του δήμου Βόλου, με πρωτοβουλία των παλαίμαχων του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι τρεις ομάδες των παλαιμάχων αρχικά παρέδωσαν την τιμητική πλακέτα στην γυναίκα του Αντώνη Παππά, Αργυρούλα και στον γιο του Αποστόλη, ενώ ακολούθησαν και αναμνηστικές φωτογραφίες. Στη συνέχεια οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές ρίχτηκαν στη μάχη, δίνοντας τρία ματς διάρκειας 30 λεπτών. Τα γκολ βέβαια έπεσαν βροχή, με τους τερματοφύλακες να κάνουν πολύ καλές αποκρούσεις.

Στο πρώτο παιχνίδι αγωνίσθηκαν οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου με εκείνους του Τοξότη. Το κοινό έχασε το μέτρημα σε αυτό το παιχνίδι. Οι δύο ομάδες όντας ξεκούραστες πέτυχαν πέντε γκολ. Ο Τοξότης αν και προηγήθηκε στο σκορ με τον Φράγκο δέχτηκε τρία τέρματα, ένα από τον Βαΐτση και δύο από τον Κόφφα, και τελικά ηττήθηκε 3-2, αφού ο Τριχιάς είχε μειώσει.

Στο επόμενο παιχνίδι έπαιξαν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού Βόλου με του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν σαν σίφουνες και σε αυτό το ματς και με τρία γκολ έφτασαν στη νίκη. Κόφφας, Νικοβιώτης σκόραραν από νωρίς, με τον Βαΐτση στο τέλος να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι αγωνίσθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Τοξότη με εκείνους της ομάδας του Αλμυρού. Η ομάδα του Βόλου και σε αυτό το ματς προηγήθηκε, αλλά στο τέλος γνώρισε την ήττα. Ο Κουτσινάρης έβαλε μπροστά στο σκορ τον Τοξότη με τον Μάντζαρη λίγο αργότερα να ισοφαρίζει. Φωτιάδης και Γκόβαρης ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 3-1 για τον ΓΣΑ. Ο Ψαρόμπας μείωσε και το τελικό 4-2 πέτυχε ο Γκόβαρης που έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα.

Το διαιτητικό τρίο του τουρνουά αποτελούνταν από τους Σαρρή, Δημητράκη και Κατσιγιαννάκη, από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Ο Αντώνης Παππάς -που εκτός από μεγάλος ποδοσφαιριστής ήταν και προπονητής στις ομάδες που έπαιξαν προς τιμή του χθες – άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 χρόνων στις 23/4/2016, έπειτα από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και ο χαμός του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στους οικείους του αλλά και σε όσους τον γνώριζαν.

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακός Βόλου που έδωσαν το παρών ήταν οι: Θεοδωρίδης, Νικοβιώτης, Γάτος, Μάνδαλος, Σιγάλας, Μαλακασιώτης, Τσέροβιτς, Κόφφας, Δενελάβας, Βαΐτσης, Κοντοβάς, Οικονόμου, Παπαδήμας, Κασιούρας, Βαϊνάς, Κολυνδρίνης, Κούγιαλης, Καραμίχαλος, Ευαγγέλου, Παπαϊωάννου, Μαντζαφλέρης, Κωστούλας.

Από την ομάδα του Τοξότη έπαιξαν οι: Αδραχτάς, Τζανετόπουλος, Αραβανόπουλος, Τριανταφύλλου, Τζουβάρας, Ηλιόπουλος, Κούτσικας, Καμπέρης, Σίμος, Κουρτέσης, Κουλαξής, Κολυνδρίνης, Κουλαξής, Β. Παπαγιάννης, Γ. Παπαγιάννης, Π. Παπαγιάννης, Ψαρόμπας, Χρυσοχού, Φράγκος, Δ. Τριχιάς, Κουτσινάρης, Γεωργακόπουλος, Γ. Σαρρής, Φιλίππου, Μ. Τριχιάς, Γκανάτσιος, Μπαρμπαγεωργόπουλος.

Τέλος, από τη μεριά του ΓΣΑ αγωνίσθηκαν οι: Κορδίτσας Λ. Κωτούλας, Κωστούλας, Χατζής, Μάντζαρης, Μπιρμπίλης, Ευαγγέλου, Αράπης, Τουραλιάς, Ράπτης, Γιώργου, Γκόβαρης, Φωτιάδης, Μπεζάτης, Γιαννακός, Ελευθερίου, Παπανάτσιος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου