ΤΟΠΙΚΟ

Συζητήσεις με τον βασικό κορμό στον Ρήγα

συζητήσεις-με-τον-βασικό-κορμό-στον-ρή-820437

Με παίκτες που πέρυσι αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της ομάδας συζητάει η νέα διοίκηση του Ρήγα, από την προηγούμενη εβδομάδα. Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν στόχο να ξεκαθαρίσουν το τοπίο όσον αφορά τους παίκτες που την περασμένη σεζόν αποτέλεσαν αναπόσπαστα κομμάτια της ομάδας.

Ετσι, το επόμενο διάστημα θα βρίσκονται σε θέση να γνωρίζουν ποιοι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσουν και τις συζητήσεις με παίκτες οι οποίοι ενδιαφέρονται να μεταγραφούν στο σύλλογο για να καλυφθούν τα όποια κενά δημιουργηθούν, ωστόσο θα αποκτηθούν και ποδοσφαιριστές έτσι ώστε ο προπονητής να έχει αρκετές επιλογές στη διάθεσή του στη διάρκεια της χρονιάς.

Παράλληλα, η διοίκηση παρακολουθεί στενά το θέμα με την αναδιάρθρωση της κατηγορίας. Από την Ομοσπονδία δεν έχει γίνει ξεκάθαρο πόσες ομάδες θα παραμείνουν για να δημιουργηθεί η νέα Γ’ Εθνική της περιόδου 2017-18, η οποία θα είναι είτε σε 6, είτε σε 8 ομίλους.

Αναφορικά με τα προηγούμενα έτη, το 2013-14 έπεσαν επτά ομάδες από τις δεκαπέντε, το 2014-15 πέντε από τις δεκαέξι και το 2015-16 οκτώ από τις δεκαεπτά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου