ΤΟΠΙΚΟ

Γεννημένοι πρωταθλητές

γεννημένοι-πρωταθλητές-834193

Οι πιτσιρικάδες του Ρήγα Φεραίου έκοψαν πρώτοι το νήμα

Θετικά μηνύματα για το Ρήγα Φεραίο, οι ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του οποίου χρόνο με το χρόνο γίνονται καλύτεροι και δίνουν δείγματα πως έχουν τη δυνατότητα στο μέλλον να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα του συλλόγου. Μεγάλη φετινή επιτυχία αποτελεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος ακαδημιών της ΕΠΣΘ στην κατηγορία «Μικτό 2001-2-3».

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Οι μικροί ποδοσφαιριστές του Χρήστου Σπαθή το περασμένο Σάββατο στον εξ αναβολής αγώνα κέρδισαν εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα της ακαδημίας του Ερμή με 1-0 και κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Χρυσός σκόρερ ο Αουρέλ Τζέκα που βρήκε δίχτυα στην επανάληψη της αναμέτρησης. Οι κυανόλευκοι καταχειροκροτήθηκαν από τους φίλους της ομάδας, τους γονείς τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Καλογήρου, όπως και από τον προπονητή της αντρικής ομάδας κ. Λάκη Μπακάλη.

Ο Ρήγας αγωνίζονταν για δύο αποτελέσματα, αφού και με ισοπαλία υπερτερούσε σε ενδεχόμενη ισοβαθμία (πριν την έναρξη του αγώνα και οι δύο ομάδες είχανε από 30 βαθμούς), καθώς είχε επικρατήσει στο παιχνίδι του Βελεστίνου αλλά έπαιξε για τη νίκη δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες.

Οι ποδοσφαιριστές που οδήγησαν την ακαδημία σε αυτήν την επιτυχία ήταν οι εξής: Στέλιος Τσιότρας, Αντι Κουλόλι, Αλέξανδρος Θεοχάρης, Δημήτρης Κουσκουρίδας, Δημήτρης Αποστολίδης, Αντώνης Αραμπατζής, Σεραφείμ Τανός, Λεονίς Χότζα, Αουρέλ Τζέκα, Λάμπρος Γιαννακός, Αρμάνο Ντογκάνι, Ανδρέας Μπόλκας, Γεώργιος Καναλιώτης, Γιώργος Σαϊτης, Γιώργος Ανδριώτης, Κωνσταντίνος Καραβασίλης, Μιλιάνο Ντούλι.

Ο προπονητής της μικτής ακαδημίας, Χρήστος Σπαθής και αρχηγός της αντρικής ομάδας δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για την επιτυχία των μικρών ποδοσφαιριστών: «Η φετινή επιτυχία των μικρών μας χαροποίησε όλους πάρα πολύ και αποτελεί μία πολύ σημαντική στιγμή η κατάκτηση του τίτλου για το σύλλογο. Ακόμη, αποτελεί σπουδαία επιβράβευση των κόπων ολόκληρης της χρονιάς. Η αλήθεια είναι πως είχαμε πολύ καλή παρουσία έχοντας σταθερή πορεία. Οι μικροί μετά από αυτήν την επιτυχία ανέβασαν τον πήχη και παράλληλα απέδειξαν πως το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο όσον αφορά τις ακαδημίες είναι υψηλό. Εγώ δουλεύω την συγκεκριμένη ομάδα τέσσερα χρόνια. Βέβαια, η επιτυχία οφείλεται και στους παράγοντες που διοικούν την ακαδημία όλα αυτά τα χρόνια. Ο κ. Κουμανίδης φέτος είχε όλα τα θέματα τακτοποιημένα και μας παρείχε ό,τι και αν χρειαζόμασταν. Πάντως, φαίνεται πως το μέλλον του Ρήγα κρύβεται στην ακαδημία του, καθώς αυτά τα παιδιά δείχνουν πως έχουν τις δυνατότητες να επανδρώσουν και την ανδρική ομάδα. Τέλος, θα ήθελα να πω συγχαρητήρια και στους συμπαίκτες μου αλλά και προπονητές των άλλων ακαδημιών Χατζή, Τσουμπέκο και Αλεξίου, καθώς τα γκρουπ των ακαδημιών θεωρώ πως είναι αλληλένδετα».

Η βράβευση θα γίνει το προσεχές Σάββατο σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσει η ΕΠΣ Θεσσαλίας στις 6 μ.μ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων του Ρήγα:
Ρήγας Φεραίος – Σαρακηνός 2-1
Θησέας Αγριάς – Ρήγας Φεραίος 3-0
Κένταυρος ΝΠ – Ρήγας Φεραίος 1-6
Ρήγας Φεραίος – Ερμής 2-0
Ρήγας Φεραίος – Πύρασος 7-0
Ν.Α. Νίκης – Ρήγας Φεραίος 2-5
Σαρακηνός – Ρήγας Φεραίος 1-4
Ρήγας Φεραίος – Θησέας Αγριάς 5-2
Ρήγας Φεραίος – Κένταυρος Ν.Π. 9-0
Πύρασος – Ρήγας Φεραίος 2-3
Ρήγας Φεραίος – Ν.Α. Νίκης 7-0
Ερμής – Ρήγας Φεραίος 0-1

Βαθμολογία (τελική)
1. Ρήγας Φεραίος 33
2. Ερμής 30
3. Σαρακηνός 17
4. Θησέας 15
5. Ν. Α. Νίκης 11
6. Πύρασος 8
7. Κένταυρος Ν.Π. 7

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου