ΤΟΠΙΚΟ

Με Μπαντά η συνέχεια των πρωταθλητών

με-μπαντά-η-συνέχεια-των-πρωταθλητών-834222

Λίγες ώρες μετά το διαζύγιο με το Γιάννη Φασουράκη ο Ηρακλής δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και έτσι η διοίκηση των κυανόλευκων προχώρησε άμεσα στην επόμενη ημέρα. Ετσι τεχνικός των πρωταθλητών της ΕΠΣΘ για τη νέα σεζόν αναλαμβάνει ο Κώστας Μπαντάς, ξεκινώντας μία νέα καριέρα από τα βαθιά.

Εχοντας να επιδείξει μια μεγάλη καριέρα σε επαγγελματικό επίπεδο ως ποδοσφαιριστής ο Κώστας Μπαντάς, κάτοχος διπλώματος UEFA C, απάντησε θετικά στην πρόταση του Κ. Προβίδα και σηκώνει μανίκια προκειμένου ο Ηρακλής να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο, ανάλογο με εκείνο που τον έφτασε ο προκάτοχος του.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ξεκινά με ζήλο τα πρώτα του βήματα ως προπονητής από το Βόλο, όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια, έχοντας μάλιστα και μία τριετία στις τοπικές κατηγορίες, αποτελώντας το στυλοβάτη στην άμυνα της ΑΕ Διμηνίου με την οποία και ολοκλήρωσε την πλούσια καριέρα του.

Γεννημένος στις 19/7/1976 στην Καρδίτσα αγωνίστηκε με την Αναγέννηση μέχρι τη Β’ Εθνική για να ακολουθήσει η πρόκληση των Τρικάλων στην παραπάνω κατηγορία. Στην Α’ Εθνική έπαιξε επίσης με Παναχαϊκή και Ακράτητο, μετρώντας συνολικά 71 συμμετοχές και ένα τέρμα, ενώ στη Β’ Εθνική έπαιξε επίσης με τα Τρίκαλα, τον Ποσειδώνα Νέων Πόρων και τον Ακράτητο σε σύνολο 125 αγώνων με 11 γκολ, ενώ έπαιξε και στη Γ’ Εθνική με τον Παναιτωλικό, κατηγορία στην οποία μέτρησε 66 συμμετοχές με 3 γκολ.

Ως προπονητής εργάστηκε μόνο σε επίπεδο Ακαδημιών, όταν και ανέλαβε την Ακαδημία της ΑΕ Διμηνίου και πλέον έχει όλα τα φόντα αλλά και τη στήριξη της διοίκησης του συλλόγου να ξεκινήσει μια μεγάλη καριέρα και ως προπονητής.

Γ.Ζ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου