ΤΟΠΙΚΟ

Νέος πρόεδρος, επιτυχημένη συνταγή στο Ρήγα

νέος-πρόεδρος-επιτυχημένη-συνταγή-στ-823327

Ο Λάκης Μπακάλης ανανέωσε τη συνεργασία και αποτελεί την εγγύηση επιτυχίας

Με τη γνωστή επιτυχημένη συνταγή θα πορευτεί η ομάδα του Ρήγα Φεραίου και τη νέα σεζόν. Ο νέος πρόεδρος κ. Πέτρος Μαζιανίτης, όπως και όλο το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο, εκτιμώντας τα όσα θετικά έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια στο σύλλογο ο Λάκης Μπακάλης ανανέωσε τη συνεργασία του για ένα ακόμη έτος.

Αλλωστε, το όνομα του Βελεστινιώτη τεχνικού αποτελεί εγγύηση επιτυχίας, καθώς τα τελευταία χρόνια η ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία με αυτόν στον πάγκο. Την προηγούμενη περίοδο 2015-16 ο Ρήγας κατέκτησε την 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, συλλέγοντας 51 βαθμούς.

Πρόκειται για την έκτη συνεχόμενη χρονιά που ο έμπειρος τεχνικός θα βρίσκεται στο τιμόνι του Ρήγα, καθώς από το καλοκαίρι του 2011 έχει αναλάβει την συγκεκριμένη θέση. Η προετοιμασία ενόψει του νέου πρωταθλήματος θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου.

Ο Λάκης Μπακάλης μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ανέφερε: «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω πολύ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπό μου. Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να βρίσκομαι στον πάγκο της ομάδας για μία ακόμη χρονιά. Θα συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία και τον ίδιο στόχο και κυρίως να μην αφήσουμε πίσω μας ότι φτιάξαμε έως τώρα. Πέρυσι πραγματοποιήσαμε μία εξαιρετική πορεία πράγμα που δεν πρέπει να μας καθησυχάζει για κανέναν λόγο, καθώς έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο κι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Πρέπει να κρατήσουμε ό,τι αξίζει από πλευράς παικτών και να κοιτάξουμε πως θα κάνουμε το σύνολό μας ακόμη πιο ανταγωνιστικό. Ο ένας παραπάνω βαθμός ή η μία παραπάνω θέση αποτελεί το στόχο μας κάθε χρονιά. Ωστόσο, για να επιτευχθούν όλα αυτά θα χρειαστεί πολύ δουλειά και να κρατήσουμε παίκτες οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να μας βοηθήσουν».

Κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου