ΤΟΠΙΚΟ

Η απάντηση του Εθνικού στον Πάσχο

η-απάντηση-του-εθνικού-στον-πάσχο-435945

Την αντίδραση του Εθνικού Βόλου προκάλεσαν οι τελευταίες δηλώσεις του Μπάμπη Πάσχου. Το Δ.Σ. της ομάδας, η οποία αναμένεται να συμμετέχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ, με τον Αρη Γιαννούτσο στον πάγκο, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ομάδας μας με αφορμή τη δήλωση του Πρόεδρου ή μέλους της ΕΠΣΘ κ. Πάσχου Χαράλαμπου (συγγνώμη δεν ξέρουμε πως να τον αποκαλέσουμε) όπως και τα υπόλοιπα μέλη το Δ.Σ. σας ενημερώνουμε γιατί ξεχνάτε εύκολα ή θέλετε να ξεχνάτε τα ακόλουθα:

1) Ο πρόεδρός μας ψήφισε «Ναι» σε προϋπολογισμούς και απολογισμούς και έγινε δεκτός από τη διοίκηση της Ε.ΠΣ.Θ και από τα μέλη, ενώ ήταν τιμωρημένος όπως ισχυριζόσασταν (άρα οι παραπάνω ενέργειες είναι παράνομες και οι απολογισμοί το ίδιο).

2) Το σωματείο μας είναι από το 1924 και αν λέτε ότι το σωματείο είναι μαϊμού σφραγίδα, γιατί επικοινωνήσατε με τον πρόεδρό μας τηλεφωνικά και τον ενημερώσατε για πεπραγμένα της Ενώσεως, όπως κάνατε με τα υπόλοιπα σωματεία;

3) Επειδή ξεχνάτε, το σωματείο μας ξεκίνησε τον αγώνα εναντίον της διοίκησης κ. Παπαγιάννη, (αθλητικό και όχι δικαστικό αγώνα), δεν θα ασκούσατε διοίκηση ως μέλος της ΕΠΣΘ κάποια χρόνια όπου και εμείς σας ψηφίσαμε όπως και το Βένετο, Aερινό, Κρόκιο, που τώρα απαξιώνετε.

4) Μήπως πρέπει να σας θυμίσουμε τον «πόλεμο» που δημιούργησαν στον πρόεδρό μας όταν ήταν εκλεγμένος σε Δικαστικό και προσωπικό επίπεδο και ποιοι ήταν από πίσω και τι απειλές δέχτηκε και από ποιους, γιατί δεν ήταν η γλάστρα που ήθελαν κάποιοι και παραιτήθηκε με υπόλοιπο θητείας;

5) Επειδή δώσαμε βεβαίωση για κάτι που έγινε με απόφαση Δ.Σ. ότι δεν συμφωνούμε με την ΕΠΟ το οποίο τονίστηκε στη γενική συνέλευση από τον πρόεδρό μας (οι ομάδες – παράγοντες 140.000 Ευρώ και η ΕΠΟ 40.000 Ευρώ) πάει να πει ότι είμαστε σε κάποιο άρμα; Αν ανοίξετε τους κωδικούς ποιοι θα πληρώσουν; Πάλι εμείς; Δηλαδή θα κινηθεί η Ενωση με δικά μας χρήματα; Εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να σταματήσετε τον εμφύλιο και να πάτε σε δημοκρατικές ενέργειες τις οποίες τις γνωρίζετε καλά και τα σωματεία θα αποφασίσουν τι θέλουν. Μην αποφασίζετε για εμάς χωρίς εμάς.

Το σωματείο μας έχει πολλούς εχθρούς που τους είδαμε και δεν τους ξεχνάμε, αλλά λίγους φίλους και καλούς που ήταν στα δύσκολα. Αλλά ποτέ δεν σκύψαμε το κεφάλι και δεν ήμασταν αμέτοχοι στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Απλά εμάς μας αρέσουν οι μπριζόλες και όχι τα μπιφτέκια! Με εκτίμηση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου