ΤΟΠΙΚΟ

Ενίσχυση από τα παλιά

ενίσχυση-από-τα-παλιά-435960

Για την ομάδα της Νίκης Βόλου που αύριο παρουσιάζει τη νέα της φανέλα

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι μεταγραφές της Νίκης Βόλου με τις συναντήσεις να είναι καθημερινές και να κορυφώνονται μέχρι σήμερα το βράδυ, προκειμένου αύριο Τετάρτη στις 8.30 μ.μ. να παρουσιαστούν πιθανότατα μαζί με τη νέα εμφάνιση του συλλόγου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την ώρα που οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται στα πρώτα τους βήματα, όσον αφορά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, η Νίκη Βόλου αύριο Τετάρτη παρουσιάζει τη νέα της εμφάνιση στο ξενοδοχείο Valis της Αγριάς – και την επόμενη εβδομάδα ξεκινά και την προετοιμασία της με την πρώτη και τον καθιερωμένο Αγιασμό.

Είκοσι ποδοσφαιριστές ανήκουν μέχρι και σήμερα στο δυναμικό των κυανόλευκων, αρκετοί από τους οποίους προέρχονται από τις ομάδες Νέων και Παίδων, παίρνοντας την ευκαιρία να δείξουν την αξία αλλά και το ταλέντο τους στην προετοιμασία της ομάδας, που θα συνεχιστεί στη Νάουσα και συγκεκριμένα στα 3-5 Πηγάδια από τις 23 Ιουλίου έως τις 5 Αυγούστου.

Συναντήσεις έχουν γίνει μέχρι στιγμής και με αρκετούς πρώην ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου και έχουν κατατεθεί επίσημα προτάσεις τις οποίες έχουν στα χέρια τους και δεν αποκλείεται η επιστροφή τους σε γνώριμα λημέρια. Από εκεί και πέρα η Νίκη Βόλου έχει ψαχτεί να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά με τρεις ξένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω και να τραβήξουν και τα βλέμματα από την κερκίδα.

Στην ανακοίνωση της Νίκης Βόλου αναφέρεται σχετικά με την αυριανή εκδήλωση: «Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 08/07/2015 και ώρα 20:30 σε ανοιχτό χώρο δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου Valis Resort στην Αγριά θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του «Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ», στην οποία θα παρουσιαστούν οι νέες εμφανίσεις της ομάδας για το ποδοσφαιρικό έτος 2015-16. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο κ. Γιώργος Μαστρογιάννης. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους όσους επιθυμούν να παρευρεθούν».

Μέχρι σήμερα το ρόστερ της Νίκης Βόλου αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Αγγελος Σταυράκης, Γιώργος Ναουμίδης, Γιάννης Κανταρτζής, Ατανάς Πασκούλεφ, Ρολάν Κεμάλι, Κλέβι Κόλα, Χρήστος Μπλούχος, Γιώργος Ευθυμίου, Δημήτρης Γκλαβίνης, Βαγγέλης Ράπτης, Σταύρος Βουρδάκης, Χρήστος Γκάμπας, Βασίλης Δημουλάς, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Αγγελος Ματθαίου, Γιάννης Γεωργιάδης, Γιώργος Αποστολίδης, Αναστάσιος Ταουσιάνης, Χρήστος Λάμπρου και Ηλίας Γκίκας.

Με την επιστροφή της ομάδας από τη Νάουσα έχουν κλειστεί και τα δύο πρώτα φιλικά. Συγκεκριμένα την Κυριακή 09/08 με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο και την Παρασκευή 14/08 με αντίπαλο τον Πύρασο.

Ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου αναφέροντας: «Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» εκφράζουν τη θλίψη τους και τα θερμά συλλυπητήρια στον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, Κώστα Τσαρνά για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα, Ιωάννη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει».

Εγγραφές ακαδημιών

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις Ακαδημίες του συλλόγου. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση, μπορούν να εγγραφούν παιδιά γεννημένα από το έτος 2001 έως το 2010. Φετινή καινοτομία είναι ότι μπορούν να εγγραφούν και κορίτσια, προκειμένου να δημιουργηθούν αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα. Οσοι γονείς επιθυμούν να δηλώσουν τα παιδιά τους, μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου (Μαιάνδρου 14) και από ώρα 19:00-21:00. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421060320. Τη νέα χρονιά οι Ακαδημίες θα λειτουργήσουν σε νέες βάσεις, αναβαθμισμένες γηπεδικές εγκαταστάσεις όπου θα μπορούν οι νεαροί παίκτες της Νίκης να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από καταρτισμένο προπονητικό Επιτελείο, που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Οι προεγγραφές για τα διαρκείας

Την καταληκτική ημερομηνία προμήθειας εισιτηρίων διαρκείας ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, η οποία ορίστηκε για τις 31/7/2015. Η σχετική ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι καταληκτική ημερομηνία προμήθειας εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι η 31/7/2015. Καλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να σπεύσουν στα σημεία πώλησης, ενισχύοντας έμπρακτα το έργο της Επιτροπής ποδοσφαίρου του Συλλόγου».

Επίσης, η ανακοίνωση για την προεγγραφή των διαρκείας, αναφέρει τα εξής: «Από την Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοινώνονται οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2015-16 για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

1) Συνδέσμων, Ευπαθών ομάδων, Παιδικά (άνω των 12) 70 ευρώ (Θύρα 3 – Κερκίδα Μαιάνδρου)

2) Σκεπαστή (κέντρο V.I.P.) 250 ευρώ

3) Σκεπαστή (δεξιά και αριστερά των V.I.P.) 150 ευρώ

4) Σκεπαστή κερκίδα (άκρα) 120 ευρώ

5) Οικογενειακά 200 ευρώ

Πρόσβαση στη Θύρα 3 και στην κερκίδα της Μαιάνδρου

*Τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες της ομάδας.

Οι προεγγραφές άρχισαν. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας σχετικό έντυπο στους Συνδέσμους οπαδών, αλλά και στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, Μαιάνδρου 14 Ν. Ιωνία και ώρες 19:00-21:00 (τηλ. επικοινωνίας 2421060320). Συμμετέχω ενεργά – Στηρίζω την προσπάθεια».

Διαρκείας σε Αλμυρό και Θεσσαλονίκη

Από τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του συλλόγου ανακοινώνεται ότι οι φίλοι της ομάδας που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να κάνουν αίτηση προεγγραφής, για να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας ενόψει της νέας χρονιάς, μπορούν να απευθύνονται στην εταιρεία Αδελφών Ξάνθη, στο τέρμα της οδού Ολύμπου στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Τηλ. επικοινωνίας 2310544523. Επίσης, όσοι φίλαθλοι της ομάδας στην επαρχία Αλμυρού επιθυμούν να κάνουν προεγγραφή, μπορούν να απευθύνονται στο Κρεοπωλείο «Ο ΣΤΕΛΙΟΣ» στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου στον Αλμυρό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου