ΤΟΠΙΚΟ

Φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό ο Ρήγας με Νίκη Βόλου

φιλικό-για-φιλανθρωπικό-σκοπό-ο-ρήγας-403847

Παιχνίδι με σκοπό τη στήριξη του συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» θα δώσει η Νίκη Βόλου με το Ρήγα Φεραίο.

Οπως ανακοινώθηκε από τις δύο ομάδες, η φιλική αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο του Βελεστίνου το Σάββατο (2/8 ), θα αρχίσει στις 7 μ.μ. και μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθούν στο σύλλογο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου: «Φιλικό παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο θα δώσει το Σάββατο (2/8) η Νίκη Βόλου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Στάδιο του Βελεστίνου και θα ξεκινήσει στις 19:00. Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια του αγώνα, θα διατεθούν στον σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια ΦΛΟΓΑ».

Η ανακοίνωση του ΑΣ Ρήγας Φεραίος: «Μια πολύ σπουδαία εκδήλωση και ταυτόχρονο ένας σημαντικός φιλικός αγώνας θα γίνει στο Βελεστίνο. Πιο συγκεκριμένα ο ΑΣ Ρήγας Φεραίος θα αντιμετωπίσει τν Νίκη Βόλου σε μια φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Στάδιο του Βελεστίνου, στις 2/8 με ώρα έναρξης στις 19:00. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότιμέρος των εσόδων από τα εισιτήρια του αγώνα, θα διατεθούν στον σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια ΦΛΟΓΑ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου