ΤΟΠΙΚΟ

Προέχει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα

προέχει-να-ξεκινήσει-το-πρωτάθλημα-310377

Υπερ του ενιαίου ψηφοδελτίου και κατά του διχασμού ο Μ.Καλόγηρος για την ΕΠΣΘ

Ο Μίλτος Καλόγηρος πρώην γενικός γραμματέας του Δ.Σ. της ΕΠΣΘ, και εκ νέου υποψήφιος μίλησε στην «Πρωινή Προπόνηση» και τον ΣΠΟΡ FM για την ΕΠΣΘ, για τα όσα υποστηρίζουν οι κ.κ. Ακτσιαλής και Αγγελόπουλος, αλλά και για το γηπεδικό που είναι το μεγάλο πρόβλημα των ομάδων, κυρίως του Δήμου Βόλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ΕΠΟ: «Καταρχάς εμείς πήγαμε να απολογηθούμε για κάτι που δεν κάναμε. Οι άνθρωποι ακολουθούν το καταστατικό γι αυτό και τιμώρησαν την ΕΠΣΘ. Αν δεν μας θέλανε δεν θα μας δεχόταν. Η απόφαση της Γ.Σ. δείχνει πως ήθελαν να αρθεί η ποινή».

Για τις εκλογές: « Οι ίδιοι θα είμαστε στις εκλογές. Ολοι μαζί θα πρέπει να είμαστε μία γροθιά, εμείς είμαστε από την πρώτη στιγμή υπέρ του ενιαίου ψηφοδελτίου για να μην διχάσουμε τις ομάδες».

Για τη δήλωση του Αγγελόπουλου: «Τα 40 σωματεία υπέγραψαν ένα έγγραφο που στάλθηκε στην ΕΠΟ. Δεν γνωρίζω αν θα αρθεί η ποινή πριν τις εκλογές. Η εκλογική επιτροπή γνωρίζει τι θα γίνει. Ο κ. Αγγελόπουλος εν μέσως πλην σαφώς απειλεί. Ο κ. Αγγελόπουλος ήταν στη διοίκηση, δεν έκανε την αγωγή, αλλά υποστηρίζει ότι έβλεπε που οδηγούνταν τα πράγματα και παραιτήθηκε. Ο κ. Ακτσιαλής δεν παραιτήθηκε, ήταν απών στο συγκεκριμένο Δ.Σ. δεν είπε όχι στην απόφαση να κάνει μήνυση. Εμένα το απών μου λέει άλλο. Οτι είναι και με τους μεν και με τους δε. Γιατί δεν μάζεψαν υπογραφές από τα σωματεία να γίνει Γενική Συνέλευση και να τους σταματήσουν; Δεν μπορούν να λένε ότι φταίμε εμείς».

Για τα όσα υποστηρίζει ο κ. Ακτσιαλής: «Ο κ. Ακτσιαλής λέει σε όλους πως εμείς απειλούμε. Ας βγει ένας πρόεδρος να το πει δημόσια. Να πει ότι κάποιος από αυτήν την ομάδα ανθρώπων που μαζευτήκαμε και κατεβήκαμε στις εκλογές της 10ης Αυγούστου ότι τους απείλησε. Οι περισσότεροι είναι πρόεδροι ομάδων πληρώνουν προπονητές και οι ομάδες τους δεν παίζουν».

Για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Λογικά θα ξεκινήσει τον Νοέμβρη. Το Α΄ τοπικό θα έχει πρόβλημα, θα γίνουν αρκετές εμβόλιμες. Εμείς εκτός του να παίρνουμε τηλέφωνα του Προέδρους των ΕΠΣ για να μην ψηφίσουν την τιμωρία μας, κοιτάξαμε την προκήρυξη και το πως θα γίνουν τα πρωταθλήματα».

Για τις δηλώσεις Ακτσιαλή: «Τι έχει κάνει για τις ομάδες; Δύο χρόνια ήταν στην ΕΠΣΘ και δεν έκανε τίποτα. Πήγαμε με κουμπούρια και μαχαίρια εμείς τη Δευτέρα, όπως λέει; Αυτός να μας πει αν ήρθε μόνος του. Πάντως, υπάρχει δήλωση του Τοπολιάτη σε εφημερίδα της Μαγνησίας, που λέει πως η ποινή θα αρθεί όποιος και να βγει».

Για τις μεταγραφές και το γηπεδικό: «Οι μεταγραφές θα γίνουν μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου. Το μεγάλο θέμα το έχουν οι διαιτητές. Δεν υπάρχουν αξιολογημένοι, διότι η ΕΠΟ δεν τους άφησε να πάρουν μέρος στις εξετάσεις. Ελπίζω να γίνουν εξετάσεις για τους δικούς μας, έτσι ώστε να σφυρίζουν στα παραπάνω πρωταθλήματα. Εχουμε να τρέξουμε πολλά πράγματα αν βγούμε. Επίσης, το πρόβλημα με τα γήπεδα θα λυθεί, ειδικά μέσα στο Βόλο που υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, σε ένα γήπεδο πρέπει να αγωνίζονται δύο ομάδες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου