ΤΟΠΙΚΟ

Τα σημερινά φιλικά των τοπικών ομάδων

τα-σημερινά-φιλικά-των-τοπικών-ομάδων-312423

Μετά τις εκλογές που όρισαν τα σωματεία στην προχθεσινή Γ.Σ.(21/9) για την Παρασκευή 9/10, οι ομάδες της ΕΠΣΘ γνωρίζουν πως το Πρωτάθλημα πιθανότατα θα ξεκινήσει λογικά στις αρχές Νοεμβρίου. Για το λόγο αυτό θα συνεχίσουν τα φιλικά προετοιμασίας. Αναλυτικά τα σημερινά φιλικά:

  • Ακρόπολη – Εθνικός στο Σέσκλο στις 5:30 μ.μ.
  • Αχιλλέας – Μυρμιδόνες στο Αχίλλειο
  • ΑΕ Διμηνίου – Ελευθεριακός στο Διμήνι στις 5:30 μ.μ.
  • Τοξότης – Ηρακλής στην Αγία Παρασκευή στις 6 μ.μ.
  • Ν.Α. Νίκης – Πανιώνιος στις 5:30 μ.μ.
  • ΑΣ Μικροθηβών – Αγχίαλος στις Μικροθήβες στις 5:30 μ.μ.

Τα φιλικά των Ν.Α. Νίκης

Με τον Τάκη Παρισάκη θα πορευθεί η ομάδα των Νέων Αθλητών της Νίκης τη φετινή χρονιά, όπου θα συμμετάσχει στο νέο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ. Η προετοιμασία συνεχίζεται στα βοηθητικά γήπεδα του «Π. Μαγουλάς» όπου η ομάδα έδωσε και το πρώτο της φιλικό κόντρα στον Εθνικό Βόλου, την περασμένη εβδομάδα. Εκτός του σημερινού φιλικού με τον Πανιώνιο οι Νέοι Αθλητές θα δώσουν φιλικά με την Ακρόπολη στις 23/9, την Αγχίαλο στις 26/9 και τον Απόλλωνα Καναλίων στις 7/10.

Νίκη του Ηρακλή επί του Σαρακηνού

Το περασμένο Σάββατο 19/9 στο γήπεδο του Σαρακηνού, έγινε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του Ηρακλή Βόλου. Οι δύο ομάδες αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και από το συγκεκριμένο τεστ οι προπονητές των δύο ομάδων έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα. Οι δύο ομάδες είχαν όρεξη όπως φαίνεται από το πλήθος των τερμάτων, αφού το τελικό αποτέλεσμα ήταν 2-3.

Το σκορ άνοιξε ο Σαρακηνός με τον Κωνσταντάκο στο 20’ και δέκα λεπτά αργότερα ο Τζίμας πέτυχε το πρώτο γκολ για τους φιλοξενούμενους οδηγώντας τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σινάνης έγραψε το 1-2 στο 60’ και ο Τσελεπής ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 1-3 στο 70ο λεπτό. Στο 85’ ο Βαΐτσης μείωσε σε 2-3.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ (Θανάσης Ψαρόμπας): Βλαχόπουλος, Ρουκάς, Στεργιόπουλος, Τανάγιας, Ιωάννου, Καραπλιάγκος, Κατής, Κωνσταντάκος, Κολιαμήτρας, Δημακόπουλος, Βαΐτσης

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιάννης Φασουράκης): Πολυμέρου (46’ Ορφανός), Τσαντόπουλος (70’ Τζιόλας), Μοράλες, Ψαρόμπας (60’ Σινάνης), Κοντοβάς, Φέζο (70’ Μπαρμπούτας), Θάνος, Γκάγκας, Νούσιας, Τσελεπής, Τζίμας (60’ Τσατσαρώνης)

Κ.Α.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου